• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Андрей Райчев: Само Доган прави реално политическо изказване и мисли за България

Андрей Райчев: Само Доган прави реално политическо изказване и мисли за България

/КРОСС/ Историята не е задкулисна, а предкулисна. Погледнете колко власт има Доган - той излиза, говори и цялата държава се занимава с него. За пръв път от години има реално политическо изказване.

Така социологът Андрей Райчев коментира пред Нова телевизия речта на почетния лидер на ДПС Алмед Доган. 

Доган и Ердоган имаха тежък, многогодишен конфликт. Когато Местан дойде, настана мир. Сега Доган обаче казва на Местан - много си се приближил, този Ердоган не е онзи отпреди 5 години, той стана агресивен, твърди социологът Всички четат ингрига в изказването на Доган и я виждат като интрига Путин - Медведев, коментира Райчев. Това не е така, изказването е геополитическо и евентуалната смята на лидера е нещо много дребно.

Доган казва три неща: първо - Европа е в тежка криза, второ - САЩ губи световното си господство, и трето - тежка криза зрее между Русия и Турция, а турците в България може да се окажат заложник на други игри и да станат клакьори, които да се разменят за някаква полза, смята Райчев.

Доган и Ердоган имаха тежък, многогодишен конфликт. Когато Местан дойде, настана мир, той се видя и ръкува с Ердоган. Сега Доган обаче казва на Местан - много си се приближил, този Ердоган не е онзи отпреди 5 години, той стана агресивен.

За ДПС не е важно дали Местан ще бъде сменен. Хубавото в речта на Доган е, че той разсъждава за съдбата на България, за самите български мюсюлмани.

Съдбата на Местан ще се реши от голямата политика. Ние сме български турци, ние сме елемент от България, а не от турската политика, казва Доган, каза още Райчев.

Според него Радан Кънев не е прав в критиката си към изказването на Доган. Досега мислех Радан Кънев за по-умен човек, коментира Райчев.

Това е абсурдна ситуация. Шефът на турската партия мисли за България, а шефът на дясна партия казва - това са пиянски брътвежи. Това е безумно! - коментира социологът. 

 

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

На К.П. - Райчев има много недостатъци и може би нечист бизнес, НО в случая се изказва много точно, вкл. как е заковал онзи клоун Р.К.

23.12.2015 12:06:40

Кънчо Поткодеров

Милионерът "цоциалистически" социолог?, докога ще обикаля студиата? В ролята на бизнесмен или на социолог с голф игрище го прави ..?

23.12.2015 09:30:01

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.