• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Руснаци, евреи и турци изкупуват масирано земята ни, твърди Татяна Дончева

Руснаци, евреи и турци изкупуват масирано земята ни, твърди Татяна Дончева

София /КРОСС/ Българска земя се изкупува много масирано в последните няколко години. И това го извършват руснаци, евреи и турци. Това се прави през български граждани, заяви пред БНТ бившата депутатка от БСП Татяна Дончева, коментирайки приемането на предложението на „Атака" за удължаване на мораториума върху продажба на земеделска земя от чужденци.
Това ще вкара България в наказателна процедура с ЕК, посочи Дончева.
Юристката коментира и решението на Конституционния съд да върне Иван Иванов като народен представител. Според нея, решението е "абсолютно юридически коректно".
Той не е встъпил в длъжност и не е извършил никакви действия, обясни тя.
Според нея, всяка нормална държава с нормални служби за сигурност много отдавна би засекла сигналите за бежанския проблем.
Проблемът започва от предишното правителство, когато той е тежко проспан. Но вижте каква приемственост има", заяви тя и посочи, че тогавашният шеф на ДАНС сега е министър на вътрешните работи.
Според Дончева, в регионите, където има бежанци, като Ямбол, върви схема с дела, които източват държавни пари. Тя смята, че е много лесно човек с познания по арабски език да разбере дали един бежанец е сириец, или не. Вместо това обаче се водят едни дела, в които има задължително служебни защитници. Работата им се плаща от държавата. По думите на Дончева това се е превърнало в доходоносен „бизнес" за местните адвокати.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.