• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Татяна Дончева влиза в кандидатпрезидентската надпревара

Татяна Дончева влиза в кандидатпрезидентската надпревара

/КРОСС/ Татяна Дончева влиза в кандидатпрезидентската надпревара. До дни предстои обявяването на официалната двойка на „Движение 21". Това стана ясно от интервю на Дончева за бТВ.

Без да влезе в подробности за предизборната си платформа или формата, в който партията ще се яви на вота, Дончева посочи, че ще цели „разчистване на статуквото на прехода".

По повод издигането на ген. Румен Радев за кандидат на БСП тя посочи, че той е кандидат на оръжейното лоби, свързано с Първанов и представено от левицата. В подкрепа на тезата си Дончева посочи първите срещи на генерала след официалното му представяне - срещи с т. нар патриотични организации - „това са няколко асоциации на разузнавачи и бивши агентурни дейци". По думите й изводът е, че тези хора са приоритет за Радев и той е техен предпочитан кандидат.

Дончева бе категорична, че с отказа от коалиция с АБВ БСП са показали, че нямат намерение да печелят изборите за президент и са затънали във вътрешни противоречия. Лидерът на АБВ от своя страна е имал малко време за реакция и евентуално издигане на Георги Първанов за кандидат-президент би било трудно логистично. Според Дончева Първанов е преценил съюзниците си и е възможно АБВ да няма лично свой кандидат.

По повод сблъсъка на Христо Стоичков с фотографи, опитвали се да снимат сватбата на дъщеря му, Дончева коментира, че е въпрос на класа да не обръщаш внимание на подобно малтретиране, тъй като няма как да докажеш на такива хора кое е прилично и кое не.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Гербери , нарциси мила родна картинка , абе т..ак да става и кифтета да има с бира ,какво му трябва на човек.......

29.08.2016 12:32:54

Анонимен

Како,ти ли ще се бориш срещу ГЕРБ ма ? Боже ,прибери си вересиите !

29.08.2016 12:02:57

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.