• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Шефът на русенската болница: Не съм бил с просешки дрехи на проверка

Шефът на русенската болница: Не съм бил с просешки дрехи на проверка

/КРОСС/ Не съм бил с перука и просешки дрехи на проверка. Това заяви изпълнителният директор на русенската болница д-р Иван Стоянов по повод публикации в медиите, че е направил нощна проверка на подчинените си, дегизиран като скитник.
"Проверките в Спешното отделение ги има, съществуват. Винаги публикациите са малко оцветени. Нашето събиране е защо се случват тези проверки и каква е целта на тях. Нека да бъдем взаимно толерантни и да не влизаме в приказката. Не съм бил с перука, не съм бил с просешки дрехи, бил съм с нормални дрехи. Персоналът в болницата ме познава, аз работя 35 години в тази болница", изтъкна д-р Стоянов.
Целта на проверките била да се подобри обслужването на пациентите.
"Вярно е, че има проверки, че ние ги правим планово, че ги правим и късно нощем, и в ранните часове, но те са с цел да проследим процесите, които текат в Спешното отделение. Разбира се, когато някой от нас види, че стоят дълго време пациенти - и аз, и колегите поотделно ги питаме защо стоят, дълго ли стоят. Питаме колегите здравни работници също да ни кажат защо стоят толкова дълго, вярно е това".
На този етап проверките са констатирали, че има проблеми в организацията на работа в Спешното отделение.
"Установяваме, че хората чакат не само денем, хората чакат и вечер, и то чакат немалко часове и това не е редно и не бива да се случва".
Лекарят обясни, че лошо поведение към болните не може да няма административно наказание. В същото време има масово случаи, в които екипите са се справяли много добре и са спасени много човешки животи от добрите специалисти в отделението.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.