• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

На IFA 2016 LG ще представи пълната гама уреди, грижещи се за дрехите ни

На IFA 2016 LG ще представи пълната гама уреди, грижещи се за дрехите ни

/КРОСС/ LG Electronics (LG) ще представи на IFA 2016 последните си иновации при технологиите за грижа за дрехите. Сред новата серия от уреди ще могат да бъдат видени последната пералня TWINWashTM, енергийно-ефективната сушилня Centum SystemTM, комбинирания модел пералня със сушилня LG SIGNATURE, както и LG Styler.

Пералнята TWINWash на LG, с нов дизайн и 12-килограмова вместимост, е естетически повлияна от ултра-премиум пералнята LG SIGNATURE. Големият основен барабан се грижи за основното пране, докато TWINWash Mini може да бъде използван паралелно за пране на по-кратки програми. Ергономичното и елегантно устройство разполага със сензорен LCD дисплей, вграден в стъклената врата. Гладкото лакирано покритие от външната страна прогонва пръстовите отпечатъци и корозията.

За потребителите, за които са важни енергийната ефективност и издържливостта, линията перални машини, сушилни и комбинирани модели Centum System би била перфектното решение. Както пералнята, така и сушилнята предлагат степени на енергийна ефективност от A+++ -60% и съответно A+++ -10%. С новата система амортисьори, абсорбиращи вибрациите, нивото на шум на пералните Centum System се свежда до изключително ниските 67dB1 в режим на работа. Двигателят с ниски вибрации Inverter Direct Drive, използван в новите перални машини на LG, е подкрепен от безпрецедентната в индустрията 20-годишна гаранция за качество.

Пералнята със сушилня LG SIGNATURE използва първата в индустрията технология с инверторна термопомпа, за да постигне енергийна ефективност от A-50% без това да се отрази на резултата от прането. Чрез добавяне на SmartThinQ сензор, който се контролира чрез Wi-Fi, потребителите на пералнята със сушилня LG SIGNATURE могат да получават известия за приключване на прането директно на своите смартфони.

Второто поколение LG Styler с технология LG TrueSteamTM с лекота дезинфекцира дрехите, премахва гънките и неприятните миризми, оставяйки дрехите със свеж аромат. Друга удобна функция е Moving Hanger, която внимателно разклаща дрехите и по този начин още по-ефективно изгражда гънките по време на цикъла на пара. С технологията Easy Pants Crease Care панталоните ви винаги ще изглеждат така, сякаш са дошли право от химическото чистене.

„С практическите решения за ежедневието, които ще покажем на IFA, целим да пренесем грижата за дрехите на друго ниво - от изпиране до сушене, дори дезинфекциране", заяви Саймън Джеон, старши вицепрезидент на дивизията за перални машини в LG Home Apliance & Air Solution Company. „Този иновативен подход винаги е движил LG към върха на глобалната индустрия за домакински уреди."

Посетителите на щанда на LG в зала 18 на Messe Berlin, по време на IFA 2016, ще имат възможността да изпитат новите продукти от първа ръка.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.