• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

LG ще разкрие най-новите си уреди за грижа за облеклото на IFA 2017

LG ще разкрие най-новите си уреди за грижа за облеклото на IFA 2017

/КРОСС/ LG Electronics (LG) ще представи най-новите си попълнения към серията уреди, създадени за грижа за облеклото, на IFA 2017 следващата седмица. Сред новите иновативни попълнения на компанията са пералните машини TWINWashTM. Най-новата TWINWash включва иновативни функции на LG в областта на технологиите, грижещи се за облеклото. Серията уреди включва перални машини, високоефективни сушилни, както и LG Styler, създаден да освежава и ароматизира дрехите след пране и сушене.

Разрастването на серията TWINWash на LG показва изключително голямото желание на компанията да осигурява ефективност и удобство в домовете на своите потребители. Новите продложения на LG се състоят от модели с различни размери, вариращи от 27-инчови устройства с голям капацитет до по-практични 24-инчови. Клиентите вече могат да се възползват от предимствата на иновативната TWINWash, независимо колко е голямо тяхното домакинство. LG TWINWash е първата в света перална машина с двойно натоварване. Тя предлага функции „TrueSteamTM" и „TurboWashTM", които безпроблемно елиминират всички алергени*, бактерии, миризми и правят дрехите изключително меки. Новата пералня на LG притежава мощни перилни свойства, непознати до сега в индустрията.

Наред с пералните машини, LG предлага сушилни, предназначени за клиенти, за които приоритет са енергийната ефективност и удобството. Оборудван с технологията „LG Inverter HeatPump", новата сушилня на LG намалява до минимум щетите и по най-чувствителните тъкани, поддържайки ниска температура на сушене. Същевременно осигурява още повече възможности, като „Eco Mode" и „Turbo Mode". Високоефективният „Eco Mode" пести енергия, издавайки много нисък шум, докато „Turbo Mode" осигурява по-бързо сушене на дрехите.

LG Styler е уред, създаден да освежава и ароматизира дрехите до съвършенство. Той е последната стъпка в процеса за грижа за дрехите, създаден от LG. Styler използва технологията „TrueSteamTM", която дезинфекцира дрехите и същевременно намалява всички неприятни миризми. Уредът също така включва технология на „Inverter Heatpump", която може да бъде открита и в сушилните на LG. Тази иновативна технология осигурява деликатно третиране на всички материи. Още една от основните характеристи на Styler е неговата „Moving Hanger" - функция, която внимателно разклаща дрехите, за да намали гънките, образувани по време на пране. Всяка домакиня иска да удължи максимално живота на дрехите, като предотврати захабяването на материите, Styler притежава всички функции, нужни тези желания да бъдат изпълнени безпроблемно.

"Чрез уредите на LG за цялостна грижа за дрехите с пране, сушене и стилистични функции, които отговарят на нуждите на всяко едно домакинство, ние поставяме ново начало в индустрията. Иновативните ни уреди ще бъдат на фокус на IFA 2017 следващата седмица.", каза Сонг Дай-хиун, президент на LG Home Appliance and Air Solutions Company. "Чрез включването на новаторската технология TWINWash в разнообразната гама от нови продукти на LG ние можем да отговорим на всички нужди на различните домакинства с много иновативни функции, удължаващи живота на уредите и материите".

Посетителите на IFA, както и всички участниците в изложението, се насърчават да посетят зала 18 на Messe Berlin, за да не пропуснат уникалната възможност да изпробват лично всички иновативни уреди на LG, грижещи се за облеклата и тъканите.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.