• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Durex: Създайте своя собствена мелодия и спечелете приключения за двама на фестивала EXIT

Durex: Създайте своя собствена мелодия и спечелете приключения за двама на фестивала EXIT

/КРОСС/ Най-горещото лятно събитие - фестивалът EXIT, ще се проведе между 9-12 юли в Нови Сад, Сърбия и Durex ще бъде там, за да предложи на всички почитатели на музиката незабравимо преживяване. Всеки ще има възможност да стане част от него, като вземе участие в музикалното състезание Durex TUNE IN във Фейсбук и регистрира касова бележка чрез SMS или в апликацията в социалната мрежа. Това ще даде шанс на участниците да спечелят общо 10 двойни билети за фестивала, включително осигурен автобусен транспорт за двама посока София - Нови Сад-София, достъп до Exit къмпинга за двама и двуместна палатка за периода на фестивала от 9 до 12 юли.

Durex дава възможност на всички фенове на музиката да създадат своя собствена мелодия, като използват конзола на фейсбукстраницата Facebook.com/DurexBG, включваща звуци на инструменти. Участниците, чийто мелодии се класират в топ 50, ще имат шанса да спечелят вълнуващи награди. Петте мелодии, събрали най-много гласове, ще бъдат включени в специалната Durex Flavor компилация, която ще звучи по време на едно партитата на фестивала EXIT. Правилата на играта са достъпни на страницата на Durex във Фейсбук - facebook.com/DurexBG. Състезанието продължава до 25 юни 2015 година.

Тази година фестивалът EXIT ще се проведе между 9 и 12 юли, на магичната Петроварадинска крепост в Нови Сад, Сърбия. Музикалното събитие ще бъде домакин на повече от 20 сцени и 500 изпълнители. Сред тях са Emily Sande, Faithless, Hardwell, Manu Chao, La Ventura, Moterhead, The Prodigy, John Newman и още от най-популярните и талантливи музиканти.

 

Durex® е марка #1 в областта на поддържането на добро сексуално здраве. Компанията Reckitt Benckiser не само произвежда презервативи, които повишават международните стандарти за качество, но и предлага разнообразие от лубриканти за повече удоволствие и персонални масажори. С повече от 80 години опит в спалнята, Durex е отдаден на мисията да вдъхновява влюбените да обичат секса безопасно. Това е причината Durex никога да не спира да развива иновациите в своите нови продукти, които подобряват сексуалното преживяване, помагайки на двойките да стигнат по-близо и по-далеч заедно.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.