• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Един читав няма

Един читав няма

/КРОСС/ Територията осъмна с идеята пазителят на шайката Цацабей да пази мафията от тези, които се опитват да крадат, без да са от управляващата партия. Дотук нищо неясно! Така е било, така и ще бъде! За 30 години ни дресираха, че и магаре да ни сложат, ще поблеем, ще поблеем, па ще забравим! Всяко чудо за три дни на Територията, населявана от матрияла!

Денят започна добре. Валерко Симеонов беше избран за заместник-председател на Народното събрание. Същият, който наричаше майките на деца с увреждания "кресливи" и питаше за какво ги показват пред очите на хората. В друга, нормална държава, с този човек завинаги щеше да е приключено в политиката. Тук е просто спомен. И очакване за нови и нови висоти на дебилизма и арогантността!

Министър - председателят говори на "бе", на "ти" на непознати хора, прегръща посланици, държи се като селски ерген на панаир, но никой не се впечатлява. Защото опростачването вече засегна всички. Рибата се вмирисва откъм главата, както изящно го е казал народа. Опростачването вече засегна и така наречената /а според мен - набедената за/ интелигенция.

Избраният за главен прокурор заплашва съдии и се подиграва на институции и хора с авторитет. Консулът ни във Валенсия в друга държава нямаше и за селски кмет да го изберат. Тук обаче се чуват само крясъците на недоволната тълпа, докато султан-кервана продължава все по-нагло да прави каквото си поиска. Защото им разрешаваме!

И се замислих, че май през последните 30 години почти няма читав политик в управлението. Ама нито един не мога да се сетя. Жан Виденов беше почтен. Опита се. Но нямаше качествата да се справи. Останалите дори не бяха и това. Нагли, арогантни, крадливи, алчни, непочтени, невъзпитани, прости и интелектуално ощетени. Това имаме като управляващи. Читави няма! Не се допускат, защото низшите духом не могат да понасят някой, който да им напомня за същността им.

А ние постепенно се превръщаме във все по-опростачено и безропотно стадо, което се е примирило с всички гаври и с това, че сме последните българи. И само плахо гледат навън с единствената надежда да се измъкнат от ада, наречен България!

Шести септември - страница на Елена Гунчева

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Напълно съм съгласен с госпожа Гунчева!!!

21.11.2019 19:31:50

ДРУГА ЕЛЕНА

Поздравления, Елена....ТОЧНО, ЯСНО, ЦЕЛЕНАСОЧЕНО.... Май е крайно време да се събудим......

21.11.2019 12:10:41

0215

ПОГЛЕДНЕТЕ СНИМКАТА НА СИМЕОНОВ .НЕ ВИ ЛИ ПРИЛИЧА НА САТАНАТА/ ДЯВОЛА/ ИЗОБРАЗЕН В БИБЛЕЙСКИТЕ СЦЕНИ ПО СТЕНИТЕ НА ЦЪРКВИТЕ

21.11.2019 09:19:24

Анонимен

Права е жената. За всичко. Политиците са най-пропадналата част от един, вече далече от понятието достоен, народ. Съвсем закономерно всичко това, за съжаление, ще доведе, в един момент, до политически прояви близки до екстремизма. Колкото и тъпи да се болшинството от хората, като огладнеят окончателно - ще озвереят. И тогава жална ни майка на всичките,но първи ще го отнесат политиците.

20.11.2019 17:47:30

активен

Силата е в обединението против мафията. Всички сини, червени, пимбяни, всеки който има чувство и дойстонство за уважение към справидливостта, събудете се и бъдете активни в протести и на избори. Само така ще преборим мафията и ще можем да водим по-достоен живот. Не се изка много, просто бъдете нетърпими към алчните ни престъпници и активни. Те са страхливи, виждате как отстъпват след всеки по-голям протест. А протестите трябва да стават все повече, за да си отидат по бързо. А след тях ще променим системата.Няма да стане бързо, но трябва да се започне.

20.11.2019 15:54:23

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.