• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Тома Томов: Да дадем свобода на младото поколение да реши съдбата на България

Тома Томов: Да дадем свобода на младото поколение да реши съдбата на България

/КРОСС/ „Хората не искат повече тази власт, не искат този политически елит, тази политическа върхушка. Ако отстраним досегашния политически елит, ще дадем свобода на младото българско поколение да реши съдбата на България", заяви водачът на листата на коалиция „БСП за България" в 1 МИР Тома Томов в град Сандански.

Според него това би означавало друго отношение към бедността, към доходите, по-силна държава, по-силна армия.

„А тогава ще има сигурност в страната. Силна икономика, солидарна държава, и справедлива държава. Всеки един от нас е длъжен да изпълни дълга си на 26 март", посочи той.

„Ако някой преди два месеца ми кажеше, че ще се занимавам с политика, щях да кажа, че е по-вероятно да спечеля от тотото, отколкото да вляза в политиката. Аз вярвам, че всяка една държава трябва да има достойнство. Всеки един човек има право на достойнство, без значение дали е беден или богат. В нашата държава няма достойнство", категоричен бе Томов.

По думите му истината е, че нашата държава е една изтривалка.

„Обикалям от три седмици благоевградска област. И това, което усещам е едно чувство, на недоверие, на неприемане от обществото. Хората не вярват на политическата класа. Хората са отвратени от начина, по който живеят - невероятно ниски доходи. Една жена ме среща в Якоруда с думите: „Добре дошли в нашия загубен град! Децата ми са в Лондон." Т.е. ние фактически сме един болен организъм и ако не го излекуваме, губим страната и губим себе си. Тези, които сме по-възрастни, за нас няма значение. Тези, които са млади, те губят всичко", сподели водачът на листата на левицата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Доносниците са се наредили на масата и демагогстват.

21.03.2017 14:27:14

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.