• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Корнелия Нинова: В Брегово сме, за да помогнем на хората. Да знаят, че не са изоставени

Корнелия Нинова: В Брегово сме, за да помогнем на хората. Да знаят, че не са изоставени

/КРОСС/ Изтеглянето на държавата от важни за сигурността сектори, което направиха правителствата на Борисов, е голяма грешка

„Тук сме в Брегово, най-напред да помогнем на хората, да знаят, че не са изоставени. Доставихме минерална вода, ще дарим пари на пострадалите семейства. След това, заедно с кмета и общинските съветници, ще разговаряме как да помогнем да се реши проблемът с наводненията дългосрочно, защото това не се случва за първи път.

Ще настояваме и в парламента, и пред правителството държавата да си поеме ролята, а не да прехвърля всичко на кметовете, които нямат средства да поддържат речните корита и язовирите." Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Брегово, на дигата на р. Тимок.

Тя припомни, че преди три години левицата е предлагала единен държавен орган да поеме управлението и контрола. „Не ни чуха. Тази инфраструктура е стратегическа за националната сигурност и сигурността на населението. Както в енергийната система, така и тук, ролята на държавата е ключова.

Изтеглянето на държавата от важни за сигурността сектори, което направиха правителствата на Борисов, е голяма грешка", категорична бе Нинова. Тя обясни, че последното такова е решението за частната охранителна дейност. „Колко аргументи им дадохме в парламента да не го правят - пак не чуха. Но най-силният аргумент е животът тук по селата в Северозапада. Почти няма необирана къща. Беднотия е.

И ти да караш тези хора да си плащат за частна охрана е тежка абдикация на държавата от основните й функции. Ето затова не изпълниха предизборното си обещание във всяко село да има полицай - за да си плащат хората. Рушат държавността и е време да спрат с тази арогантност и самодостатъчност и да си отворят очите и ушите за разума и за аргументите на опозицията, а и не само на нея", каза също лидерът на опозицията.

Заедно с председателя на БСП Корнелия Нинова в Брегово бяха и народни представители от левицата, членове на ИБ на партията, областният председател на БСП.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

А ТИ КАКВО ПРЕДЛАГАШ - ТЯ ДА ЦЪФНЕ ТАМ, ОЩЕ ПРЕДИ ДА СЕ Е СКЪСАЛА ДИГАТА ЛИ? ТЯ НЕ Е БАБА ВАНГА, ЧЕ ДА ЗНАЕ КЪДЕ ЩЕ ИЗБИЕ ВОДАТА! И ПАК, НИНОВА БЕШЕ ВЪВ ВРАЧАНСКО, ДОЙДЕ И ВЪВ ВИДИНСКО!

13.03.2018 20:31:00

Анонимен

НИНОВИЦА ВЪРВИ СЛЕД СЪБИТИЯТА.

13.03.2018 15:31:33

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.