• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Симеон Славчев: Недопустимо е в София да има улици като черен селски път

 Симеон Славчев: Недопустимо е в София да има улици като черен селски път

/КРОСС/ „Не може в София да се допускат подобни нередности и да има улици като черен селски път. Проблемите по ул."Манастирска" трябва да бъдат решени незабавно." Това коментира председателят на ПП МИР и общински съветник в Столичен общински съвет Симеон Славчев по повод на сигнал за нарушения на улицата, на която се намира районното полицейско управление в кв."Гео Милев". Граждани съобщиха за ежедневно безразборно паркиране на автомобили с регистрационни номера от София област в района. Автомобилите паркират пред областното районно върху нерагламентирана площ, точно на опасен завой, с нулева видимост. На мястото (ул."Манастирска") явно липсва маркировка за паркиране. Лошото паркиране затруднява движението и представлява опасност за минаващите по двупосочната ул."Манастирска". Улицата е еднопосочна, но знакът за еднопосочно движение на кръстовището с ул. „Гео Милев" към ул. „Манастирска" е неправомерно премахнат, заради което двупосочното движение незаконно се осъществява. Ул."Манастирска" е без необходимата маркировка за двупосочно движение, без пешеходна пътека и пътни знаци и без тротоар от едната страна, отбелязват гражданите.

„Проблемите на това място явно не са от вчера. Въпреки това, решаването им може да започне веднага с разчертаването на паркоместа. Трябва да се проучи как стоят нещата с двупосочното движение и как да бъде регламентирано минаването на автомобили на това място, така че да е безопасно за всички участници в движението. Ще настоявам в бюджета на Столична община за 2019-та да бъдат заложени средства за изграждането и на тротоарите", беше категоричен Славчев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

формула едно

Като купим самолетите ще ги оправим някой ден. Те тази улици са останали от старото правителство, те са виновни. Ние ГЕРБ сега мислим за бъдщето, оръжия, олимпиади, такива неща.

09.01.2019 10:55:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.