• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Варна отново е първата „морска“ спирка на Дядо Коледа

Варна отново е първата „морска“ спирка на Дядо Коледа

/КРОСС/ Зимата наближава и идва време за празници и мно-о-о-о-го подаръци! И тази година Varna Mall ще даде най-атрактивния старт на морската обиколка на Дядо Коледа. По традиция любимецът на всички деца „каца“ с „крилатата“ си шейна на покрива на търговския център и се спуска от него пред очите на малчуганите заедно с чувала си, пълен с подаръци за тях.

През 2019 г. денят на голямото посрещане на Дядо Коледа е 2 декември, понеделник.

Забавното тържество в чест на скъпия гост започва в 18:00 часа край празничната елха, Захарната къщичка и танцуващите мечета в отрупания с коледни сладки приказен кът в централното фоайе на Varna Mall. Тази година, освен джуджетата, на помощ на Дядо Коледа ще се притече и Зайо Байо.

За всички деца дългоушкото е приготвил голяма торба с вкусни пшенични пръчици с играчка-изненада, които белобрадият старец лично ще раздаде на малките гости на тържеството. Както винаги, край елхата ще има много игри и викторини, а за малчуганите, които се представят най-добре, ще има още примамливи изненади от Зайо Байо и специални награди от наемателите в търговския център. 

Белобрадият старец ще остане във Varna Mall чак до края на годината, за да могат всички малчугани да се снимат с него за спомен в коледния кът. А всяка снимка, направена от „официалния фотограф“ на Дядо Коледа, осигурява участие в онлайн фотоконкурса „Усмивки с Дядо Коледа” във фейсбук страницата на търговския център.

Там в специален албум ще бъдат подредени всички фотографии на желаещите да се включат в конкурса, а първите три, събрали най-много харесвания през периода 4 декември 2019 – 5 януари 2020 г., ще спечелят атрактивни награди.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.