• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Toshiba представя dynaPad – най-тънкият в света 12-инчов таблет

Toshiba представя dynaPad – най-тънкият в света 12-инчов таблет

/КРОСС/Toshiba представя уникалния Windows 10 таблет dynaPad, който преоткрива писалката и хартията. В таблетен режим устройството е с дебелина от едва 6,9 мм и тегло 569 г, което го прави най-тънкият и лек 30-сантиметров (12") Windows 10 таблет в света. Toshiba dynaPad може да се трансформира в преносим компютър с включената тънка и лека пълноразмерна клавиатура, която допринася за още по-продуктивна работа с Microsoft Office.

Естествено усещане при писане

Toshiba dynaPad е създаден по начин, който изцяло наподобява комфорта при използването на писалка и хартия, като дори размерът на таблета отговаря на общоприетия B5 размер на тефтера. За да се постигне тази лекота, на помощ идва включеният стилус WACOM Active Electro-Static (AES), който отлично прецизира движенията и разпознава натиска на писалката, a неволните грешки са сведени до минимум благодарение на технология, която елиминира движенията, породени от докосването на дланта върху дисплея на таблета.
Toshiba dynaPad може да се ползва безпроблемно за писане както с дясна, така и с лява ръка, а приложенията като TruNote се адаптират в съответствие, за да улеснят нормалния стил на писане.

Мобилност от ново поколение

Дизайнът се отличава със светлозлатисто карбоново тяло, което е четири пъти по-устойчиво от традиционното шаси. Когато се използва в режим лаптоп, свръзката се осъществява посредством магнити, а потребителите могат да се възползват от ергономична клавиатура, която разполага с клавиши с ход от 1,5 мм и стъпка 19 мм за още по-удобно писане. Когато не се използват, таблетът и клавиатурата могат да останат свързани чрез магнити за по-лесно съхранение и защита на дисплея на таблета, докато стилусът WACOM AES се прикрепва удобно и сигурно странично на таблета.

Toshiba dynaPad идва с WUXGA+ дисплей с резолюция 1920 x 1280 и антирефлексно покритие на екрана със специален двоен слой, който редуцира пръстовите отпечатъци и отражения, като едновременно с това има висока чувствителност за оптимизиране на писането.

Toshiba dynaPad ще е наличен в Европа през първото тримесечие на 2016 г.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.