• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Прокуратурата разследва полицая, който простреля нападнал го с нож рецидивист

Прокуратурата разследва полицая, който простреля нападнал го с нож рецидивист

/КРОСС/ Районна прокуратура - Дупница образува досъдебно производство срещу полицейския служител, прострелял рецидивист, който го нападна с нож.

Производството е заради причиняване на средна телесна повреда при изпълнение на службата.

„На 24 юли, около 15:30 ч., служител на РУ - МВР в Дупница посетил адрес в града, на ул. "Саморановско шосе", за връчване на призовка. Излезлият от дома - криминално проявеният С. М., нападнал служителя на реда, като извадил нож и започнал да го размахва. Полицаят извадил служебния си пистолет, произвел предупредителен изстрел във въздуха, след което стрелял в краката на М", разказват от прокуратурата.

Куршумът преминал през меките тъкани на дясното му бедро и се забил в лявата подбедрица на мъжа, причинявайки средна телесна повреда, изразяваща се в трайно затрудняване на движението на долен ляв крайник. На пострадалия С. М. била оказана спешна медицинска помощ, след което той бил транспортиран във ВМА-София.

В хода на образуваното от РП-Дупница досъдебно производство са извършени всички възможни първоначални следствени действия - оглед на местопроизшествие, разпити на свидетели, взети кръвни проби за наличие на алкохол и наркотични вещества от участващите в инцидента. Полицейският служител е предал доброволно служебния си пистолет за назначаване на експертиза.

Разследването на случая се извършва от следовател при Окръжна прокуратура - Кюстендил под надзора на Районната прокуратура в Дупница.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

1234

и защо ще се разследва полицая.....е за това,нямаме ПОЛИЦИЯ В БЪЛГАРИЯ!Съгласни сте да беше пострадал полицая, а РЕЦИДИВИСТА ще мине на УСЛОВНА ПРИСЪДА! гАДОВЕ.......

25.07.2017 17:42:43

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.