• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Диетата на Джесика Симпсън, с която свали 45 кг

Диетата на Джесика Симпсън, с която свали 45 кг

/КРОСС/ Джесика Симпсън роди третото си дете през месец март, след това постави здравето си и фигурата си на първо място. Това означава промени в начина на живот, които са ѝ помогнали да отслабне с 45 кг след раждането.

Разбира се, Симпсън е имала доста голяма доза помощ през този процес. Личният ѝ треньор и партньор в живота Харли Пастернак признава пред E!News, че третото дете на звездата ѝ се е отразило най-много. Затова той и личният ѝ лекар са изготвили план, който се фокусира върху навиците, които Джесика трябва да промени, за да се върне отново към старото си Аз.

„Това беше процес, който не трябваше да свали само килограмите, натрупани през бременността, а да задържи добра фигура през остатъка от живота си. Затова ние не сметнахме, че трябва да правим някакви строги диети или сложни физически упражнения“, добавя Харли.

Интересното е, че Симпсън не се е подложила на познатата практика при звездите – бокс и силови упражнения. Тя е заложила на ходенето и по-скоро на 14 хил. крачки на ден. Разбира се, екипът е изчакал Джесика напълно да се възстанови от раждането и започнал с по-лека задача – само 6 хил. крачки.

В същото време Харли изготвил режим за звездата, чиято цел е била да я откаже от сладките неща, но да не се подлага на строга диета. Това означава, че Симпсън е хапвала по три основни яденета на ден, както и две междинни. 

На певицата не ѝ е било позволено да има какъвто и да е „мръсен ден““, но Харли е включвал само едно вредно ядене на седмица. Крачките са били правени както навън, така и в залата. Джесика се е разкарвала из паркове, но когато нямала тази възможност или времето не го позволявало, тя се качвала на бягащата пътечка и ходила на нея. 

След като изпълнителката напреднала с упражнението, треньорът ѝ я подложил на истинското изпитание. „Започнахме да правим цялостна тренировка на тялото, като постепенно вдигахме оборотите и трудността на упражненията. Фокусирахме се на различна група мускули всеки ден“, допълва Харли. 

Освен че се поздрави с добра фигура, Джесика използва и момента, за да промени начина си на живот кардинално. Тя иска да научи и децата си да живеят здравословно още от малки.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.