• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8354
  •  GBP / BGN 2.2901
  •  CHF / BGN 2.0111
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Австралийският премиер поиска забрана за секс между министри и подчинените им

Австралийският премиер поиска забрана за секс между министри и подчинените им

/КРОСС/ Австралийският премиер Малкълм Търнбул поиска официална забрана на секса между министри и техни подчинени.

До искането му се стигна, след като неговият заместник направи „шокиращата грешка" да се замеси в любовна афера с прессекретарката си, за която в последствие се разбра, че е бременна от него.

Търнбул съобщи за поправката в кодекса за поведение на министри на извънредна пресконференция, по време на която отправи сериозна критика към заместника си Барнаби Джойс за това, че е „унизил и причинил огромна болка" на жена си и четирите си деца.

„Барнаби направи шокираща грешка с това, че е имал любовна афера с млада негова асистентка", заяви той, цитиран от БГНЕС.

„Не съм тук, за да давам уроци по морално поведение, но за всички е ясно, че подобни действия не водят до нищо добро и в никакъв случай не са приемливи във времената, в които живеем".

50-годишният Джойс е под сериозен натиск, след като връзката му с неговата бивша прессекретарка, 33-годишната Вики Чемпиън, стана публично достояние.

Това доведе до множество обвинения за нарушаване на основни министерски правила за поведение, както и до призиви Джойс да подаде оставка.

Премиерът Търнбул заяви, че почивката ще позволи на Джойс да „помисли за неговата собствена позиция." На хартия той може да бъде уволнен от премиера, но това би довело до проблем в отношенията между управляващата коалиция, която се състои от Националната и Либералната партии в Австралия, където членове са съответно Джойс и Търнбул.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Министри само с министри, зам. само със зам, н-ци на отдели отделно, писари с писари, но може метачи с чистачи.

17.02.2018 17:58:47

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.