• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Наздраве за отбора на „еДинамикс“ (Стара Загора) – регионален шампион на Фен Купа 2018 за Стара Загора и Сливен

Наздраве за отбора на „еДинамикс“ (Стара Загора) – регионален шампион на Фен Купа 2018 за Стара Загора и Сливен

/КРОСС/ „Радостта на народа" Божидар Искренов връчи купата на шампионите

Регионалната титла осигурява място на „еДинамикс" в националните финали на турнира, които ще се проведат през септември

Наздраве за момчетата от отбора на „еДинамикс" (Стара Загора), които спечелиха първия регионален полуфинал на Каменица Фен Купа 2018 за областите Стара Загора и Сливен! Победата е техният билет за националните финали на турнира, които ще се проведат през септември. Пътят им към първото място беше осеян с множество препятствия в лицето на доказани отбори като „DEKOTEX", „Ел Галактикос", „Форест" и „Траките".

Финалният мач изправи шампионите срещу техните подгласници от тима на „Траките" (Стара Загора). Срещата протече много равностойно и в духа на феърплей. „Траките" откриха резултата в средата на първото полувреме с гол на Пламен Русков, а Ивелин Вълчев от „еДинамикс" изравни в последните минути на втората половина. При последвалите дузпи „Траките" допуснаха фатална грешка и отстъпиха първото място на „еДинамикс" с крайното 4:3.

Триумфът на „еДинимакис" беше „подсладен" и от присъствието на футболната легенда Божидар Искренов, който им връчи купата и им заръча да представят достойно Стара Загора в националните финали. Там те ще трябва да се изправят срещу останалите 9 регионални шампиони от всички краища на България и да премерят сили с тях за голямата награда - посещение на мач на любим футболен отбор в рамките на Европа.

Третото място в Стара Загора остана за момчетата от „ТЕЦ Марица изток-2" (с. Ковачево), а четвърти се наредиха „Форест" (Казанлък). За „Най-добър вратар" беше обявен Пламен Костов от „Форест" (Казанлък). Титлата „Най-атрактивен състезател" беше присъдена на Динко Динев от тима на шампионите „еДинамикс", а почетното отличие „Най-спортсменски отбор" отиде при момчетата от „Еко Асорти" (Сливен).

Освен тимовете на първите 4 призови места, с много награди се сдобиха и посетителите на стадион „Берое" в града на липите. Над 30 от тях спечелиха оригинални футболни топки LEGEA, близо 250 човека получиха бирени чаши, карти за игра и други награди. Telenor също зарадва 70 фена с атрактивни награди като GPS фитнес гривна, плажни хавлии, сенници за кола, фланелки, спортни бутилки за вода и др. И през двата дни на регионалната надпревара атмосферата на терен беше на много високо ниво, но трудно може да се опише онова, което трябва да се изпита. Следващият шанс за феновете да се докоснат до емоциите на най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България е на 28 и 29 април на игрищата на младежки спортен център „Гребна база" в Пловдив.

Регистрациите за Фен Купа 2018 продължават с пълна сила за по-голямата част от България. Най-скоро изтича срокът за отборите от Варна, Добрич и Шумен на 24 април (вторник), а след това, на 8 май, затварят регистрациите за Бургас и Ямбол.

Наздраве за всички предстоящи футболни моменти през сезона! Снимки и още актуална информация за най-големия и вълнуващ футболен турнир за любители в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup и на официалната страница на турнира http://fancup.kamenitza.bg.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.