• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Huawei пуска в България нови смарт часовници от серията Watch GT

Huawei пуска в България нови смарт часовници от серията Watch GT

/КРОСС/ Серията смарт часовници Huawei Watch GT се появи за първи път на пазара през октомври миналата година в линиите „Classic Edition" и "Sport Edition", и вече достигна продажби от над 1 млн. бройки в световен мащаб. Новото попълнение в нея, линията „Active Edition" бе обявена по време на глобалното представяне на серията P30 в Париж, в два нови, изключително атрактивни цвята - тъмно зелено и оранжево.
Супер издръжлива батерия за по-ефективни тренировки
Дългият живот на батерията е ключов фокус и постижение не само при смартфоните и таблетите на Huawei. Черпейки вдъхновение от легендарните автомобили от серията GT, смарт часовниците от серията Huawei Watch GT използват своята иновативна двучипова система и ефективния си енергоспестяващ режим, за да осигури максимално дълъг живот на батерията в зависимост от интензивността на използването на устройството.
Смарт часовниците от моделите „Classic", "Sport" и „Active" предлагат до 2 седмици живот на батерията при целодневно носене и нормално функциониране като смарт часовник, което включва функциите за измерване на пулс, изчисляване на оптимално време за сън, 90 минути тренировки на седмица и получаване на съобщения. Bез носене при тренировки и използване по-скоро като класически часовник батерията на Huawei Watch GT може да издържи до 30 дни без зареждане!
Водещи в индустрията фитнес технологии
Серията „Active Edition" предлага и изцяло новия режим „Triathlon", който функционира по време на три типа тренировки - плуване, бягане и колоездене на открито. Устройството може да засече цялата тренировка, включително и времето за преминаване от единия спорт към другия. Режимът „Triathlon" ще бъде наличен скоро и за „Classic Edition" и "Sport Edition" след съответните ъпдейти.
Тъй като сърдечните проблеми не са рядкост за хората с натоварено и динамично ежедневие, Huawei Watch GT осигурява 24-часов мониторинг на сърдечната дейност с помощта на новата технология на Huawei "TruSeen" 3.0.

С помощта на иновативен хардуер и множество алгоритми с изкуствен интелект технологията проследява и анализира много прецизно сърдечната дейност на потребителя в реално време. Поставени в режим „Sport" смарт часовниците Huawei Watch GT могат да сигнализират на потребителите за необходими промени в тренировката въз основа на предварително зададените параметри за планирана сърдечна дейност. Казано по-просто: ако сте предвидили пулсът ви да не надвишава 80 по време на тренировката, часовникът ще ви даде сигнал веднага щом започнете да превишавате тази стойност. В режим „Почивка/Rest" пък часовникът анализира сърдечната дейност на потребителите, докато те са в покой.
Това обаче е само част от иновациите в новите смарт часовници на Huawei. Технологията „TruSleep" 2.0 ви позволява да наблюдавате доколко качествен e вашият сън и може да ви предложи до 200 решения на най-разпространените проблеми със съня, които потребителите по света изпитват. Също така ще имате възможност да въведете персонални настройки, които ще анализират вашите пулс и дишане докато спите, за да ви помогнат да повишите качеството на съня си, а заедно с него и цялостното си здравословно състояние.
Класически дизайн с модерен привкус
Новите „Active Edition" са с 1,39-инчов AMOLED HD цветен дисплей с touchscreen сензор и резолюция 454 х 454 пиксела и предлагат богат набор от уолпейпъри за циферблата на часовника, които са подходящи за всевъзможни поводи. Независимо дали става въпрос за тренировка, работна среща или парти, можете да сте сигурни, че вашият смарт часовник винаги ще изглежда подобаващо. Функцията ще бъде налична и за „Classic Edition" и "Sport Edition" след съответния ъпдейт.
Специалните каишки „Fluroelastometer" на Huawei Watch GT „Active Edition" не само допълват перфектно цялостната визия на часовника, но и гарантират комфорт и издръжливост дори при най-екстремните ситуации. Каишките за „Active Edition" са налични в оранжево и тъмно зелено.
Всички часовници от серията Huawei Watch GT се продават у нас на препоръчителна цена 380 лева.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.