• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Wizz Air с промени на полети до израелските си дестинации

Wizz Air с промени на полети до израелските си дестинации

/КРОСС/ Wizz Air обяви, че от днес всички полети на компанията до Ейлат (Израел) ще се изпълняват от новото летище Рамон (Ramon Airport, ЕТМ). Летището официално бе открито официално през януари 2019 г. и ще замени другите две летища в града - летище Ейлат Сити и летище Овда. Предвижда се летище Рамон да обслужва 2 милиона пътници годишно, а на по-късен етап - 4 милиона пътници.

Новото летище Рамон е разположено в долината Тимна, и освен красивото си местоположение, се очертава да бъде едно от най-впечатляващите летища в света. Сградата е проектирана от архитектите на Mann Shinar Architects, включва всички ключови съоръжения на модерното летище и ще предлага на пътниците комфорт и безупречно обслужване.

6 европейски дестинации от обширната мрежа на Wizz Air - София, Будапеща, Рига, Виена, Букурещ и Варшава, са свързани с Ейлат. Полетите до и от българската столица се извършват два пъти седмично: във вторник и събота, предоставяйки на клиентите удобен график за морска ваканция и бягство за уикенда. Местата по маршрута могат да бъдат резервирани на wizzair.com или чрез мобилното приложение на WIZZ на ниски цени, започващи от само 19,99 лв.* за периода 29 октомври 2019 г. - 28 март 2020 г.

Ейлат, известен като ваканционната столица на Израел, е най-южният град в страната. Като оазисното градче на брега на Червено море, Ейлат предлага на посетителите си великолепно съчетание от планински пустинен пейзаж, красив залив и слънчево време през цялата година. Без съмнение Ейлат е един от най-уникалните градове в Израел и един от най-ексклузивните курорти в света, който привлича милиони посетители годишно. Градът е и перфектна отправна точка за екскурзии към южната част на Йордания, включително курорта Акаба, и районите на Вади Рум и Петра.

Другият прекрасен израелски град, до който Wizz Air лети, е Тел Авив. Полетите от София се изпълняват 7 пъти седмично, от понеделник до неделя, на изгодни цени, започващи от 48.99 лв.*. Включвайки тези два града, обширната нискотарифна мрежа на WIZZ от българска страна днес включва 48 примамливи маршрута до 18 държави.

Андраш Радо, мениджър „Корпоративни комуникации" в Wizz Air, коментира: „Развълнувани сме да преместим нашите полети от и до Ейлат на такова модерно и красиво летище като Рамон. Град Ейлат е един от най-добрите избори в нашата мрежа за почивка през зимния сезон и ние сме щастливи да го предлагаме на нашите български клиенти на изгодни цени. Нашият приятелски екип с нетърпение очаква да ви посрещне на борда на един от самолетите ни с усмивка! "

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.