• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

За трета поредна година OLED телевизорът на LG удостоен с наградата EISA

За трета поредна година OLED телевизорът на LG удостоен с наградата EISA

/КРОСС/ LG Electronics (LG) обяви, че продуктите на компанията 4K OLED TV, Smart+ TV, SoundPlate и LG G3 смартфон са удостоени с награди за 2014-2015 от асоциацията EISA (European Imaging and Sound Association). LG е единствената компания с три поредни EISA награди за OLED технологията си при телевизорите и това ново постижение затвърждава лидерската й позиция в категорията за домашно забавление.
Победителят за 2014-2015 г. в категорията на EISA за телевизори от висок клас е 77-инчовия 4K OLED телевизор на LG (модел 77EC980V), който първи внедрява резолюция от 4K с иновативен OLED дисплей, включващ WRGB технология. Тази комбинация от най-новите достижения в дисплей технологиите гарантира ясни и детайлни изображения и безкрайно контрастно съотношение. Ергономично извитият екран на 4K OLED телевизора предоставя потапящо в картината преживяване и широк ъгъл на гледане. А благодарение на Tru 4K Engine Pro на LG, моделът 77EC980V може да мащабира съдържание с по-ниска резолюция до картина с почти Ultra HD качество.

Победителят в категорията смарт телевизор на 2014-2015 е 55-инчовия Smart+ TV на LG (модел 55LB870V), който предоставя кристално ясни Full HD изображения с прецизни цветове, дълбок контраст и широк ъгъл на гледане. В комбинация с иновативната си WebOS платформа, моделът 55LB870V предлага опростено и интуитивно потребителско преживяване с бърз и лесен достъп до един цял нов свят, изпълнен със забавление. Освен това, ултра тънките рамки в дизайна на CINEMA SCREEN от LG дават на Smart+ TV една стилна визия, която позволява на зрителите да се приближат възможно най-много до екшъна на екрана.
Европейската награда на EISA HT Soundbase 2014-2015 бе връчена на LG SoundPlate (модел LAB540). Създаден за удобно и ненатрапчиво поставяне под телевизор, тънкият SoundPlate е цялостно решение за домашно забавление. Освен солидната 4.1-канална система, домашната 320-ватова кино съраунд система включва и активен безжичен събуфер, както и вграден 3D Blu-Ray плейър и Smart TV функционалност. Тя поддържа и Bluetooth, което позволява на потребителите да пускат аудио файлове от външни устройства.

Спечелилият много овации LG G3 също получи признание от EISA тази година, спечелвайки европейската награда за смартфон от висок клас за 2014-2015 г. LG G3 поставя нов прецедент като устройство, разработено основно от потребителски коментари и чрез философията си Simple is the new Smart. Неговият взимащ дъха Quad HD дисплей и 13MP OIS+ камера с лазерен авто фокус са създадени за бързо и лесно заснемане на специалните моменти в живота. Специално разработеният софтуер в LG G3 съдържа иновации като смарт клавиатура, смарт уведомления и Knock CodeTM за удобно, умно и безопасно потребителско преживяване.

"За нас е огромна радост и чест продуктите ни да бъдат признати от организация с репутацията на EISA," каза Хиюн-хуой Ха, президент и изпълнителен директор на LG Home Entertainment Company. "LG ще продължи да преоткрива границите на технологиите и дизайна в желанието си да посрещне нуждите на потребителите в целия свят, които очакват от нас да предоставим най-добрите решения в индустрията."
EISA е асоциация, съставена от 50 медии-членки от 20 европейски държави, която има за цел да отразява новостите в технологиите за звук и картина. Връчвани всяка година, наградите на EISA се дават на най-добрите аудио и видео продукти в шест различни категории: Аудио, Видео, Домашно кино, Фотография, Автомобилна електроника и Мобилни устройства. Наградите се дават на новите продукти, които въплъщават най-доброто съчетание от напреднали технологии, функционалност, дизайн, ергономичност и съотношение цена/качество.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.