• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Нова електростанция с безплатен заряд в София

Нова електростанция с безплатен заряд в София

/КРОСС/Мрежата от електростанции с безплатен заряд се увеличава с още една локация - и то в сърцето на София - бул. "Дондуков" 82. Обединени от идеята да предложат на потребителите на електромобили реална възможност за ежедневна употреба без да ограничават дневния си пробег, КИА Моторс България и Дарик радио монтираха електрозарядна станция. По този начин потребителите на електромобили ще имат възможност да зареждат напълно безплатно електрическите си возила в центъра на столицата. Станцията дава възможност за заряд на 100% от предлаганите на пазара електромобили, като за 40 минути клиентите могат да заредят 20% от капацитета на батерията си. По този начин те ще гарантират безпроблемно използване на своите електромобили в рамките на деня. За пълен заряд са необходими 5 часа.

През следващите 5 години зелената гама на КИА ще включва 11 изцяло нови модела. Разширената екологична линия ще предложи на потребителите модернизирани двигатели, от хибриди и плъг-ин хибриди до 100% електромобили и автомобили с горивни клетки. Целта на компанията е 25% оптимизация на средната горивна ефективност спрямо нивата от 2014г. Киа Моторс България е българско акционерно дружество, създадено през 2002 година с цел да представлява южнокорейската автомобилна компания Kia Motors Corporation. Киа Моторс България продава на територията на страната пълната гама превозни средства и резервни части, произведени от Kia Motors Corporation, и извършва гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на всички автомобили KIA. Киа Моторс България разполага с 13 регионални представителства в страната, в градовете: София, Пловдив, 2 Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Плевен, Габрово, Враца, Казанлък и Сливен. Дилърите на компанията имат собствени автосалони и сервизни бази, и квалифициран персонал, който обслужва клиентите освен в посочените градове и в близките населени места.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Зарибявката тече.

19.11.2016 14:09:25

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.