• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Снимат биографичен филм за Елвис Пресли

Снимат биографичен филм за Елвис Пресли

/КРОСС/ Маги Джиленхол ще е звезда в биографичен филм на режисьора Баз Лурман за Елвис Пресли.

Четиридесет и две годишната актриса ще се превъплъти в образа на майката на Елвис - Гладис. Маги ще партнира на Остин Бътлър, който ще е в образа на изпълнителя на хита "Suspicious Minds", съобщава Контактмюзик, цитирана от БТА.По-рано бе оповестено, че Остин е бил предпочетен пред редица други кандидати за ролята - Хари Стайлс, Ансел Елгорт, Арън Тейлър-Джонсън и Майлс Телър.

Наскоро стана ясно, че 21-годишната австралийска актриса Оливия Деджонг ще изпълни ролята на Присила Пресли, която бе омъжена за краля на рокендрола от 1967 г. до 1973 г. Оливия ще има онова присъствие на екрана, което превърна Присила Пресли в икона - заяви Лурман. - Става въпрос за много талантлива млада актриса, чийто образ ще е като контрапункт на изпълнението на Остин в ролята на Елвис."

Освен режисьор, Лурман е и сценарист на филма заедно с Крейг Пиърс. Неотдавна Лурман разкри, че бил склонен да повери на относително неизвестен актьор ролята на Елвис Пресли, който умря през 1977 г. на 42-годишна възраст в имението си Грейсланд. "Търсехме актьор, който може да представи не само особените естествени движения и вокални способности на Елвис, но и уязвимостта му", поясни режисьорът.
Том Ханкс се готви да изпълни ролята на бившия мениджър на Елвис Пресли - Том Паркър. Именно Паркър открива таланта на певеца в началото на 50-те години на миналия век.

Благодарение на Паркър Елвис Пресли сключва договор със звукозаписната компания Ар Си Ей. Продуцираният от нея първи сингъл на Елвис "Heartbreak Hotel" му носи световна слава, след като излиза през януари 1956 г.

Все още неозаглавеният биографичен филм е планирано да се появи по екраните на 1 октомври 2021 г. Предвижда се снимките да започнат по-късно тази година.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.