• 18 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8258
  •  GBP / BGN 2.3126
  •  CHF / BGN 2.0456
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

На 1 септември в ОИЦ Бургас ще обявят с томбола печелившите по проект "Фиеста"

 На 1 септември в ОИЦ Бургас ще обявят с томбола печелившите по проект "Фиеста"

/КРОСС/ На 01.09.2017 год. от 17: 30 ч. в сградата на Областен информационен център Бургас, на адрес гр. Бургас, ул. "Трапезица" №: 5 ще се проведе 2-та томбола по проект "ФИЕСТА", финансиран в рамките на програма "Интелигентна енергия Европа".

На адрес https://www.burgas.bg/bg/info/eventdetails/1121/28748 са публикувани имената на участниците, включили се в енергийните одити извършени в рамките на  проекта,  който участват в томболата.

Ще бъдат предоставени 10 награди, като всеки от първите петима печеливши ще получи възможност да замени стар електродомакински уред или уред за отопление/ охлаждане (печка, хладилник, пералня, климатик и др.) с нов,  от висок енергиен клас (А+, А++, А+++), на стойност до 1000, 00 лв. Останалите петима печеливши ще получат по 10 бр. LED крушки.

Всеки от участниците в томболата може да присъства и да участва в тегленето на късметлиите.

Европейският проект "ФИЕСТА" (Интелигентни дейности за пестене на енергия в домакинствата), има за цел да стимулира икономичното потребление на енергия в домакинствата, водещо до две основни ползи: икономия на финансови средства и намаляване на вредните емисии, изхвърляни в околната среда от производството на енергия.   Проектът се ръководи на европейско ниво от Научен парк "АРЕА" от гр. Триест и включва общо 5 технически партньора - по един за всяка държава партньор и 14 общински администрации с население над 50,000 души.

Много полени съвети и информация за пестене на енергия в дома можете да намерите на страницата на проекта http://www.fiesta-audit.eu/bg/ .

Разгледайте също така и образователните материали, разработени в рамките на проекта на интернет адрес:www.youtube.com/watch?v=oQyHTQL6YMc

Или се свържете с нас на адрес ул. "Климент Охридски" 3, Дирекция "Европейски политики и програми", Община Бургас, e- mail: fiesta@burgas.bg; 056 841193 - Ивайло Трендафилов.

Забележка: Печелившите участници от 1-вата томбола, проведена през 2016 год., не могат да участват във второто теглене.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.