• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Финалът на състезанието KICkoff събира европейски иноватори в сферата на устойчивата енергия

Финалът на състезанието KICkoff събира европейски иноватори в сферата на устойчивата енергия
Събитието ще бъде и своеобразна платформа за формиране на партньорства в сферата на иновативните енергийни източници

/КРОСС/ 12.08.2016 г., София --- KIC InnoEnergy, европейският двигател за иновации в сферата на енергийните източници, ще бъде домакин на финала на състезанието KICkoff във Варшава, което ще се проведе на 20-и септември 2016.
Конференцията и церемонията по награждаване на победителите ще предоставят уникална нетуъркинг възможност за бизнеси в сферата на устойчивата енергия в Централна и Източна Европа (ЦИЕ). Посетителите ще имат шанса да се запознаят с най-актуалните иновации и бизнес идеи в този сектор.
Сред лекторите на събитието ще бъдат Джейсън Салцман, американски технологичен предприемач и съосновател на Alley NYC, Пол Пападимитриу, един от най-търсените технологични експерти, който изследва трансформиращия ефект на дигиталната революция върху бизнеса, основател на Intelligencr - фирма за търсене на иновации. По време на конференцията ще говорят общност от предприемачи, изобретатели и инфлуенсъри в тази сфера.
"Това събитие предоставя подходяща платформа за най-ярките умове в сферата на устойчивата енергия от региона. Тук те могат да се срещнат, да обменят идеи, да разговарят с потенциални инвеститори и да превърнат иновациите в търговска реалност", коментира Кристо Балинов, мениджър „Бизнес развитие" на KIC InnoEnergy за Северна Америка, Централна и Източна Европа, и Близкия Изток. "KIC InnoEnergy призовава всички фигури в сферата на устойчивата енергия да се обединят и да подкрепят развитието на нови идеи в тази сфера."
Церемонията по награждаването тази година ще отдаде заслуженото на най-забележителните изобретатели, стартъпи, малък и среден бизнес в ЦИЕ. Иноваторите в сфертата на устойчивата енергия, които участват в мащабното състезание, се борят за шанса да спечелят наградата за първо място - 10 000 евро. Класиралите се на второ и трето място ще получат съответно 5 000 евро и 3 000 евро.
Победителите ще имат възможност да се възползват и от обучения, оценка на бизнес модел и шанса да участват в KIC InnoEnergy Highway® Аccelerator, където ще имат достъп до подкрепа и инвестиции до 150 000 евро.
Всеки, който желае да присъства на финалите на състезанието KICkoff и да стане част от ексклузивното нетуъркинг събитие, може да се регистрира тук.


За KIC InnoEnergy (www.kic-innoenergy.com)
KIC InnoEnergy е европейски иновативен двигател за устойчива енергия. Предизвикателството е голямо, но целата ни е ясна - да постигнем устойчиво енергийно бъдеще за Европа. Решението са иновациите. Нови идеи, продукти и решения, които носят истинската промяна, и нов бизнес и хора, които да ги предоставят на пазара. В KIC InnoEnergy подкрепяме и инвестираме в иновациите на всеки етап - от класната стая до потребителите. С помощта на нашата партньорска мрежа ние създаваме връзки в цяла Европа, като срещаме изобретатели и индустрия, предприемачи и пазари, вишисти и служители, изследователи и биснес.
Усилията ни са насочени в три съществени области от иновационния микс:
- Образованието - подпомагаме създаването на информирана и амбициозна работна сила, която разбира устойчивите изисквания и нуждите на индустрията за бъдещото й развитие.
- Иновативни проекти, обединяващи идеи, създатели и индустрия, които си сътрудничат в името на приложими продукти и услуги, които дават истински резултати.
- Услуги за създаване на бизнес, подпомогащи предприемачи и стартъпи в сферата на устойчивата енергия да се развиват бързо и да допринасят за глобалната енергийна екосистема.
Нашата съвместна работа създава и съединява съставните части на устойчивата енергия, от която Европа се нуждае.

За повече информация:
Елисавета Андонова
PR Consultant, All Channels Communication Group
eandonova@all-channels.com
+ 359 878 610 600

Rosie Williams
Aspectus PR London
Account Manager
rosie.williams@aspectuspr.com
+44 (0) 20 7092 8127

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.