• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Рекорден брой населени места ще посетят специалистите на ЕНЕРГО-ПРО

Рекорден брой населени места ще посетят специалистите на ЕНЕРГО-ПРО

/КРОСС/ През следващата седмица започва първият за 2019 година етап на проекта на ЕНЕРГО-ПРО „Изнесени офиси" в услуга на клиентите на компанията. Инициативата, която стартира преди 6 години, е дала възможност на хиляди потребители на електроенергия в Североизточна България да ползват услугите на компанията без да се налага да посещават някой от центровете за обслужване. Първите за тази година изнесени офиси ще бъдат в област Велико Търново, като в рамките на две седмици специалистите на ЕНЕРГО-ПРО ще посетят общо 36 малки населени места на територията на областта.
В мобилните приемни клиентите могат да ползват голяма част от услугите, предлагани от компанията, като по този начин спестят време и средства за пътуване до съответния областен или общински град, където ЕНЕРГО-ПРО има постоянно функциониращи центрове за обслужване на клиенти. Всеки посетител на изнесен офис има възможност да подаде документи за смяна на титуляр на партидата, да заяви и ползва безкасови услуги, да получи консултация по процеса по присъединяване на нов обект към електроразпределителната мрежа, да зададе своите въпроси относно електроснабдяването и да подаде актуална информация за данните си за кореспонденция. При посещението си е необходимо клиентът да предостави на специалистите на ЕНЕРГО-ПРО документ за самоличност и документ за собственост на имота.

Пълният списък на населените места, които ще бъдат посетени в периода 15-25 април, както и графикът за провеждането на изнесените офиси, е публикуван в интернет страницата на ЕНЕРГО-ПРО на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Izneseni-ofisi.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.