• 28 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.7973
  •  GBP / BGN 2.2988
  •  CHF / BGN 1.9740
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Най- добрите фирми за логистика, спедиция, транспортни услуги

Най- добрите фирми за логистика, спедиция, транспортни услуги

/КРОСС/ Имате нужда от висококачествени транспортни услуги, логистика и спедиция? Попаднали сте на правилното място! Не, ние не предлагаме нито една от изброените услуги. За сметка на това ще ви запознаем с най-добрите в бранша, които с годините са успели да си изградят репутацията на надежден и качествен партньор в сферата на транспортните услуги, на когото бихте могли да се доверите с „вързани очи и ръце".

Memo Log - Мемо Лог ЕООД

Основана преди 13 години Мемо Лог може да ви предложи всичко необходимо за извършването на един бърз и висококачествен международен превоз. Компанията разполага с над 50 превозни средства в своя автопарк, които постоянно са „на път", както се казва. Мемо Лог ЕООД е член на Българската Търговско-Промишлена Палата, Съюзът на Международните превозвачи и Националното сдружение на българските спедитори. Тя оперира на територията на град Варна и освен сухопътни превози предлага и морски транспорт. Мемо Лог ЕООД постоянно усъвършенства своите услуги и доказателство за това е изграждането на нов комплекс, който ще разполага със собствен тир терминал, складова база и офиси. Компанията има СЕМТ/ЕКТМ сертификат, който й позволява да извършва международни превози и до трети страни. Основните маршрутни линии на компанията са от/за България, Италия, Гърция, Франция, Турция, Испания и Германия. Мемо Лог ЕООД може да ви окаже и адекватно съдействие пред митниците.

Macrosped - Макроспед ЕООД

Фирмата превозвач е специализирана в извършването на сухоземни превози. Тя е основана през 2000 година със седалище град София. Макроспед ЕООД може да ви предложи адекватен превоз до почти всяка точка в Европа. Компанията се занимава главно с извозването на безопасни товари, но разполага и с необходимият сертификат за транспортирането на хладилни и ADR товари. За тези 15 години от своето създаване фирмата успява да си изгради името на доказан професионалист в сферата на транспортните услуги, чийто основни цели са да предоставят най-доброто обслужване на своите клиенти.

IA Trans - ИА Транс ЕООД

Макар и нова на пазара за транспортни услуги, спедиция и логистика, ИА Транс ЕООД светкавично бързо успя да си проправи път сред най-добрите. Доказателство за това са стотиците доволни клиенти, които и до ден-днешен продължават да се възползват от услугите на фирмата. ИА Транс ЕООД е създадена през 2010 година и работи на територията на град София. Компанията извършва международни превози, като се е специализирала в извозването на товари по следните линии: България - Испания - България; Холандия - България; Гърция - България, България - Турция - България и България - Англия - България. Трябва да отбележим, че тя е една от малкото фирми в бранша, които предлагат възможност за онлайн проследяване на извършваните превози. ИА Транс ЕООД разполага с богат автопарк от композиции, влекачи, хенгери, хладилни ремаркета, полуремаркета и Мегатрейлъри за извозването на всякакъв тип товари.

EUROSPED - Ойрошпед ЕООД

Това е първата компания в България, която предлага своите услуги в сферата на транспорта, логистиката и спедицията. Ойрошпед е основана през далечната 1990 година, а през 2010 година търпи сериозна трансформация, която добавя ново звено към фирмата - куриерско. За тези 25 години фирмата е успяла да се сдобие с внушителна материална база, която се простира на 12 500 кв.м. в близост до летището и няколко складови бази, които са разположени на възлови места в София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Лясковец и Русе. Ойрошпед ЕООД е разделена на няколко дъщерни дружества, които отговарят за отделните звена на компанията - куриерски услуги, морски транспорт, международни превози и т.н.

На която и компания да решите да се доверите - няма да сбъркате. Всяка една от посочените е доказан специалист в сферата на транспортните услуги, спедицията и логистиката. Нашият избор би попаднал върху ИА Транс ЕООД, която с много бързи темпове успя да се превърне в един от основните играчи на пазара.

Платена публикация

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.