• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Каракачанов: Не изключвам възможността да съм кандидат за президент

Каракачанов: Не изключвам възможността да съм кандидат за президент

/КРОСС/Водим разговори с "Атака", нещата вървят в правилната посока. Най-разумният вариант е националистическите формации да издигнат един кандидат за президент. Трябва да намерим общ език и да се обединим, ако не го направим - това ще е голяма грешка. Не изключвам да съм кандидатурата за президент на Патриотичният фронт, има няколко варианта, не е само моята. Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в ефира на БТВ по повод предстоящите президентски избори у нас.

"Интересите на българите стоят на партийните разговори", допълни още той.

По думите му в Турция върви ислямизация на обществото. "Партията на Ердоган е била забраняване вече веднъж и той е лежал в затвора за това. В момента в Турция върви едно разчистване в слоевете обществото, за да се премахнат хората, ориентирани към светската държавност. Преди четири години имаше арести на военни и на журналисти за подготвян преврат поради същата причина. Ердоган си има една негова политика и той си я прокарва. Иска да откъсне Турция от светския свят и да заложи на религията и на влиянието й върху енергийните ресурси в арабския свят. Ердоган контролира положението. Превратът не беше координиран, а Ердоган се възползва и си разчисти позициите, имал е подготвен списък. Един адвокат или учител какъв преврат прави", коментира още Каракачанов.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

ДC-цигaнии

Интересното е #КОЙ би дал пари за кандидат-президентстването на тоя ДС-шопар (БКП-побългарен индо-"българин" - албинос)?! Фондация "ВМРО" - Пазарджик е тотално източена и във финасов колапс! 80% от заграбените македонски имоти са без наематели и носят само разходи за издръжката им! Дори част от счупените от градушката преди 2 години стъкла на прозорците на Македонския дом на ул. Пиротска 5 (от към ул. Вашингтон) все още са счупени и не са сменени със здрави стъкла - имоти без стъкла не носят наеми! ДС-шопарът котка циганите от Враца, Монтана и Плевенско с разни екскурзийки и бира-скара кьор-софри по Македонията - ако в София за заемането на депутатско место са нужни 20-30хил. гласа, то в Монтана, Враца, Плее'н са нужни по 3-4хил.! Пък и Сидеров в никакъв случай няма да иска да е кандидат вице-президент! Нито пък Валката Симеонов (о.з.Балевски)! Ребусът би се решил САМО ако Конституцията позволяваше президентството да е от тройка съ-президенти, както 3-ките съ-председатели в ДС-МВРо - кой от кой по-велик "войвода"!

28.07.2016 13:50:22

Анонимен

Бе той ако се добере до петото място, ще скача до небето. Първи-ГЕРБ, втори - БСП, трети - Реформатори, четвърти - ДПС... И петото му е много, ама хайде...

27.07.2016 21:06:41

Анонимен

Айде и тоя ойде. Целуваше задника на Валерката, сега на ред е Волен и опа - президент.

27.07.2016 20:54:45

Личо

Давай войводо!

27.07.2016 20:47:10

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.