• 03 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8023
  •  GBP / BGN 2.2911
  •  CHF / BGN 1.9921
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Ерменков: Пази боже да възстановим онова, което се случи вчера

Ерменков: Пази боже да възстановим онова, което се случи вчера

/КРОСС/ Председателят на новата комисия за кадровите назначения и депутат от БСП Таско Ерменков и колежката му от опозицията Цвета Караянчева от ГЕРБ се скараха в студиото на Нова телевизия, коментирайки кадруването при отделните партии. И двамата се опитваха да излязат от общия знаменател, под който водещите поставиха депутатите след словесния обстрел при дебатите вчера, в които акцент бяха баджанаци, любовници, калинки.

Помолен да коментира дебатите около Временна анкетна комисия за проверка и установяване на всички случаи на грубо партизирано кадруване в държавната администрация и в други държавни структури и предприятия, извършено в периода август 2009 - март 2013 година, Таско Ерменков заяви: „Пази боже да възстановим в студиото онова, което се случи вчера". Той отказа категорично поведението на депутатите да бъде обобщавано, а по повод думите на Йордан Цонев към Бойко Борисов коментира: „Аз уважавам парламентарната трибуна. Няма как бивш министър-председател на България да бъде наричан мутра ", каза Ерменков.

Вчера от парламентарната трибуна Ерменков заяви: „Калинките не са една и две, а срамният им кръстоносен поход прекоси държавата на шир и длъж". Днес с уговорката, че не му е работа да се намира в леглото на другите и с молба да „престанем с калинки и други инсекти" той обясни същността на работата на комисята: „Опитваме се да изясним причините, които дават възможност на некомпетентните и допускат непрофесионалисти да заемат места, които влияят върху качеството на живота у нас".

Това не е дневният ред на обществото. Тази комисия е абсолютно излишна. Можеше да се направят нови конкурси за съответните длъжности, категорична бе в Цвета Караянчева от ГЕРБ.

БСП прокарва нещо, което ДПС е предложило. Стигаме до въпроса кой управлява държавата, разшири въпроса Караянчева.

Не знам защо обаче не поискаха да има комисия и за следващите пет месеца. Тези пет месеца не могат да бъдат достигнати и за 10 години, каза още депутатът от ГЕРБ. Проучването ще е до март месец 2013 година и няма да се превърне в лов на вещици. Ако се окаже, че и след този срок има фрапантни нарушения, бъдете сигурни, че ще разгледаме и тях, отговори Таско Ерменков.

Ние отричаме, че имаме грешки в управлението, каза Цвета Караянчева и посочи за пример Калина Илиева и Румяна Желева. Тя напомни, че ГЕРБ, отчитайки грешките си, са сменяли и министри, и цели ръководства.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

мимичка

Човек,който има скандално минало с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини не може да бъде премиер на България ! Веднъж го допуснахме ,да не го правим втори път !

01.11.2013 14:49:20

мимичка

Определение за мутра -мутрите са едри, физически силни и ниско интелигентни индивиди, изпълнители на бойни задачи в престъпни организации, враждебно настроени и склонни към насилие спрямо обикновените хора... Това е той БОЙКО БОРИСОВ !!!

01.11.2013 14:49:00

мимичка

Герб управляваха държавата ни не като държава, а като организирана престъпна група, в която държавните въпроси се решават на срещи на най-големите мафиоти на България, в това число и Бойко Борисов!!!

01.11.2013 14:48:48

Гюро Михайлов

Днес е денят на народните Будители. Днес трябва да си направим правилна равносметка за това, какво сме и какво не трябва да се повтаря. Никога. Затова, че никога повече не бива да допускаме човек да се издига от охрана, през кмет до министър председател. Затова, че трябва да мислим с главите си, а не с джобовете си. Затова, че не бива за 2 лева да изглеждаме смешни, да протестираме за нещо, а да не можем да се обосновем. Да имаме позиция и да я отстояваме, а не, като някои хора непрекъснато да се връткаме и да изглеждаме като тикви. Затова, да оставим тези, които разбират да управляват, а тези, които случайно попаднаха там и даже и за опозиция не стават, да отиват по местата си. Защото е безсмислено Цв, ББ и сие сволач да стоят под портретите на Ботев и Левски... Честит празник.

01.11.2013 12:06:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.