• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

10 безплатни пътешествия по случай 10-тия юбилей на eSky

10 безплатни пътешествия по случай 10-тия юбилей на eSky

/КРОСС/Най-голямата онлайн туристическа агенция в България, eSky, отбеляза 10 години от своето създаване. Юбилеят на компанията е съпътстван с пълен ребрандинг, нов уебсайт и мащабен конкурс за потребителите.

Според новата визия и комуникационна стратегия на компанията, eSky е създаден за хора изследователи, интересуващи се от света и всичко неоткрито и непознато в него. Те обичат и могат с лекота да организират сами своите пътувания, а eSky е основен техен приятел и съветник в това начинание - от зараждането на мисълта за пътуване, чак до завръщането у дома и споделянето на преживяното с близки и приятели.

Новото лого на компанията е вдъхновено от откривателския дух, облите форми на планетата и лесния начин да пътуваш - винаги онлайн. Формите са прости и лесно усвоими, цветовете са свежи, оригинални и добре балансирани, взети назаем от любими за посещение дестинации.

По отношение на своята визия и функционалности, новият уебсайт е изцяло вдъхновен от последните тенденции в областта на пътуванята и потребителско поведение. Той предоставя възможност за още по-бързи и удобни резервации на всеки вид услуга, огромен избор от най-добрите оферти на пазара и експертни съвети за пътуване. Сайтът е full responsive и се визуализира еднакво добре на всякакви устройства.

 


По случай своя десети рожден ден, eSky провежда и мащабен конкурс, в който големият победител ще спечели 10 пътешествия (полет+хотел+застраховка), а още 109 участници ще спечелят други по-малки награди. Условието за спечелване на награда е чрез снимка и текст да се даде оригинален отговор на въпроса „Защо точно ти заслужаваш да спечелиш година, изпълнена с пътешествия?"

*Преди 10 години eSky стартира в Полша с онлайн продажба на самолетни билети. В момента компанията се развива на 8 пазара, сред които и България, като предлага възможност за цялостна организация на пътуванията онлайн. Сред предлаганите услуги са хотелско настаняване, застраховки за пътуване, коли под наем, трансфери и др.

 

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.