• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Гледаме сестри Стоеви и Линда Зечири по Eurosport Player

Гледаме сестри Стоеви и Линда Зечири по Eurosport Player

/КРОСС/Eurosport и Световната федерация по бадминтон обявиха сключването на ексклузивен двугодишен договор за онлайн правата на всички водещи събития в бадминтона на територията на Европа. Те ще бъдат предавани на живо и "on demand" по Eurosport Player.

Споразумението влиза в сила от 5 март със старта на Откритото първенството по бадминтон на Германия и ще продължи до 2017 година. Феновете ще имат възможност да се насладят на играта на топ състезатели, сред които световните шампиони - немкинята Каролина Марин и китайката Чън Лун, които ще се борят да защитят своите позиции в световната ранглиста.

Освен ексклузивното излъчване на Световното първенство по бадминтон през 2017 г., което ще се проведе в Глазгоу от 21 до 27 август, споразумението включва и водещи събития на Световната федерация по бадминтон, като мъжкия турнир Купа „Томас" 2016, отборното състезание за жени Купа „Юбер" 2016 и състезанието за смесени отбори Купа „Судирман" 2017.

Питър Хътън, изпълнителен директор на Eurosport, заяви: „Бадминтонът е изключително популярен олимпийски спорт, който има верни фенове и участници в цял свят. Всички те искат да гледат как техните фаворити се състезават на най-високо равнище. Eurosport Player е перфектната платформа, която ще вдъхнови почитателите на бадминтона с излъчвания, достъпни по всяко време и на всяко устройство. Обявеното днес сътрудничество със Световната федерация по бадминтон още веднъж демонстрира и укрепва нашите усилия да инвестираме в най-доброто съдържание за нашите канали."

Томас Лунд, генерален секретар на Световната федерация по бадминтон, определи споразумението като „партньорство с един от най-иновативните спортни канали и стъпка напред за бадминтона към развиващата се стремглаво дигитална технология."

„През последните години ясно личи, че феновете на спорта са привлечени към онлайн съдържанието, на живо и "on demand", защото търсят начини да се наслаждават на любимите си спортове, докато са в движение, без значение къде се намират," отбеляза той. „Интернет базираното съдържание е един от най-значимите и най-бързо развиващи се пазари в спорта, затова ние търсим начини да достигнем и да въвлечем европейските фенове по-осезаемо чрез Eurosport Player."

Eurosport Player е дигитална платформа, която дава достъп до най-големите спортни събития. Каналът е достъпен по всяко време и на всяко устройство и включва едновременното предаване на Eurosport 1, Eurosport 2 и Eurosportnews, както и интензивни включвания на живо и предаване на картина от различни ъгли, които да подхранят страстта на зрителите, предлагайки им индивидуално преживяване.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.