• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Франция ще е новият европейски шампион

Франция ще е новият европейски шампион

/КРОСС/Франция ще е новият европейски шампион - това сочат коефициентите на „Еврофутбол" за победител в предстоящата футболна фиеста на Стария континент. „Петлите" са със ставка от 3.50, отборът на Германия ще е с вицешампионска титла - с 4.00, а Испания пада на трето място с 5.25. Логично, на финал ще играят първите два тима, а първенецът ще бъде от Група А. Коефициентите за най-резултатен отбор обаче дават предимство на Бундестима - 3.25, французите, макар и домакини, остават втори с 3.50, а La Furia Roja са трети, но с огромно изоставане от най-добрите и ставка от 6.00. „Лошата" статистика за отбор с най-малко отбелязани голове пък издига на първо място Албания с 5.00, следвана от Северна Ирландия с 6.00 и Унгария с 8.00. Повече информация за дългосрочните прогнози на „Еврофутбол" за Европейското първенство по футбол, което ще се проведе от 10 юни до 10 юли 2016 г. във Франция, може да намерите тук.

Ето и по-интригуващите новини от залозите, предлагани от букмейкърската къща за групите на турнира:
- Група А: Франция е победител с 1.30, а последни са отново албанците с 1.55;
- Група В: Англия е първенец с 1.75, а Словакия търпи най-голямо поражение с 1.95;
- Група С: Германия е №1 с 1.32, а отборът на Северна Ирландия е „на опашката" с 1.40;
- Група D: предишният европейски шампион Испания е с най-големи шансове с 1.45, а Турция е последна с 2.30;
- Група Е: Белгия е победител с 1.80, Ейре се класират на последно място с 2.10;
- Група F: Португалците са първи с 1.75, а Унгария - последни, с 1.85.

„Еврофутбол" предлага и специални залози за всеки един от отборите, които ще се борят за трофея на Стария континент - „Да отпадне в групите", „Да се класира на 1/8-финал" и „Фаза на елиминиране". Повече информация за коефициентите за тях, както и за всеки от предстоящите мачове по групи, може да намерите тук.

Ето и малко интересни факти около събитието: това е 15-тото Европейско първенство по футбол организирано от УЕФА, а срещите ще се играят в 9 града: Бордо, Вилньов д'Аск, Ланс, Лион, Марсилия, Ница, Париж, Сент Етиен и Тулуза. Това е и третият път, в който Франция ще е домакин на първенството след турнирите през 1960 г. и 1984 г. За първи път пък в Европейското първенство ще участват 24 отбора, вместо досегашните 16. Регламентът позволи на домакините да се класират за надпреварата по право, а останалите 53 тима участваха в квалификации, които се проведоха през 2014-2015 г.

„Европа е футбол!" - под това мото ще протекат следващите месеци за всички фенове на Цар Футбол. „Еврофутбол" обещава незабравими емоции и приятни изненади за всички свои участници - очаквайте скоро!

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.