• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Участници на „Еврофутбол“ ликуваха с Аржентина на мача с Нигерия

Участници на „Еврофутбол“ ликуваха с Аржентина на мача с Нигерия

/КРОСС/ Букмейкърът заведе 14 човека в Санкт Петербург

14 играчи на „Еврофутбол“ изпитаха усещането да гледат на живо решителния сблъсък между Аржентина и Нигерия и да преживеят емоциите, сълзите, възторга, екстаза и очарованието на феновете по трибуните както по време на мача, така и  след като отборът на „гаучосите“ се пребори за достигане на осминафиналите от Световното първенство по футбол!

           

Маркетинг директорът на „Еврофутбол“ Елица Иванова, която придружаваше българската група, коментира от мястото на събитието: „Всички клиенти на българския букмейкър, които присъстваха на стадиона, категорично бяха на страната на Аржентина. Не успяхме да познаем точния резултат – имаше предвиждания за - 3-1, 4-0, 2-0, но бяхме сигурни, че въпреки доброто си представяне до момента, Нигерия този път няма да успее да се противопостави на Меси и компания. Страшно много фенове имаше от Аржентина – пеят, скачат, радват се, развяват национални флагове. До нас имаше семейство от мъж, жена и три деца. Всички се разплакаха от радост, когато Меси вкара гол! След като Нигерия изравниха, видях жена да стиска сребърен кръст и да се моли преди резултатът да стане 2:1“.

                

По думите на Елица Иванова организацията на влизане и излизане от стадиона е била отлична. Радостните фенове са създавали неповторима атмосфера, а късно през нощта преди срещата Нигерия – Аржентина агитки на двата отбора са пеели песни заедно прегърнати по улиците на Санкт Петербург.

               

Това е втората група участници на „Еврофутбол“, присъствала на живо на мач от Световното първенство по футбол в Русия. Между 16 и 18 юни други 14 човека посетиха Москва и мача Германия – Мексико. Българският букмейкър осигури на своите клиенти безплатни туристически пакети, включително самолетни билети, хотелско настаняване, трансфери, туристическа обиколка на забележителности, медицински застраховки и билети за мачовете. Късметлиите спечелиха екскурзиите след участие в играта „С „Еврофутбол“ на Световното в Русия“, която се проведе в периода 30 март – 30 април 2018 г.

„Еврофутбол“ желае още много положителни емоции и успех на всички участници!

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.