• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

28 клиенти на „Еврофутбол“ ще гледат мачовете от Световното на живо

28 клиенти на „Еврофутбол“  ще гледат мачовете от Световното на живо

/КРОСС/ 28 клиенти на „Еврофутбол“ ще изпитат емоцията да присъстват лично на два мача от Световното първенство по футбол в Русия. Те спечелиха безплатни туристически пакети, които включват билети за двубоите Германия – Мексико и Нигерия – Аржентина. Българският букмейкър им осигурява и самолетните билети, хотелското настаняване, трансферите в Русия, туристически обиколки на забележителности, медицински застраховки и др. Късметлиите участваха в играта „С „Еврофутбол“ на Световното в Русия“, която се проведе в периода 30 март – 30 април 2018 г.

На 16 юни за Москва заминава първата група от 14 човека, които на 17 юни ще бъдат на стадион „Лужники“, за да проследят сблъсъка Германия – Мексико. Според „Еврофутбол“ шансовете за победа в срещата са на страната на символичния домакин - 1.37 срещу 3.52 за успех на Мексико и 5.40 за равенство. Коефициентите може да се следят и на платформата за резултати на живо към сайта на „Еврофутбол“, която букмейкърът наскоро обнови и обогати с повече спортове, удобства и възможности за клиентите си.

Напомняме Ви, че „Еврофутбол“ пусна и специална секция „Световно първенство Русия 2018“ на уебсайта си eurofootball.bg. Тя съдържа коефициентите за краен изход на всяка от срещите (ставките са активни само преди началото на двубоите), календар с всички предстоящи мачове, актуална статистика и интересни факти за отборите. Можете да изберете дата от Мондиала, да посочите мач, да видите през коя година двата отбора са играли за последен път един срещу друг и как е завършил сблъсъкът.

„Еврофутбол“ желае много положителни емоции и успех на всички участници!

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.