• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Седмицата на допълнителните печалби в „Еврофутбол"

Седмицата на допълнителните печалби в „Еврофутбол"

/КРОСС/Седмицата на допълнителните печалби в „Еврофутбол" стартира утре, 17.11.2015 г., с поредното предизвикателство към участниците на букмейкърската къща - кампанията продължава до 22.11.2015 г., неделя и носи тематичното заглавие „СПОРТМАКС - МАКСИМАЛНО БЪРЗИ ПЕЧАЛБИ!". Единственото условие, което феновете на витруалния футбол трябва да изпълнят, за да получат шанса да спечелят някоя от 15-те печалби от по 200 лева или „PLAYSTATION 4", е да направят предвиждане за минимум 5 лева на най-новия продукт на родния букмейкър.

За да се включат в жребия за определяне на допълнителните награди, участниците трябва да регистрират в официалния сайт на „Еврофутбол", www.eurofootball.bg, 35-цифровия баркод на квитанцията за направен залог и да попълнят трите си имена, местоживеене, дата на раждане, телефон за връзка и e-mail за контакти.
Играчите имат право да регистрират неограничен брой квитанции и така да увеличат шансовете си за печалба! Кампанията ще се проведе в периода от 8:00 ч. на 17.11.2015 г. до 16:00 ч. на 22.11.2015 г., а определянето на победителите ще е от 17:30 ч. в неделя. Печелившите участници ще бъдат обявени на www.eurofootball.bg след провеждане на жребия.

Те ще могат да получат своите допълнителни награди срещу представяне на лична карта и на квитанцията за потвърждение на залога, съдържаща 35-цифрения баркод, който е регистриран в сайта и е определен за печеливш или форма изплащане, получена при получаване на печалба по същата квитанция.
Всеки от победителите ще може да получи своята печалба в офисите на регионалните представители или в централния офис на „Еврофутбол" в срок до 7 дни, считано от деня, следващ жребия.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.