• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Георги Марков: Европа е със свалени гащи

Георги Марков: Европа е със свалени гащи

/КРОСС/ Днес Европа е слаба, ислямизирана и беззащитна. Европа е със свалени гащи, тя е тежко болна от либерализъм, а Меркел е най-големият защитник на мултикултурализма. Но как ще наричаш имигранти едни хора, които са престъпници, които нарушават граници? - заяви пред bTV бившият конституционен съдия Георги Марков.

Да късаш сутиени и гащи на жени пред светата катедрала в Кьолн навръх Нова година - няма как да се наричат тези хора бежанци и мигранти, те са престъпници, коментира Марков.

За най-голямо съжаление трябва да кажа, че свалянето на диктаторите в Африка и Близкия изток, колкото и лоши да са били те, доведе, както се оказа, до стократно по-големи злини. Така наречената „Арабска пролет" се оказа абсолютно неуспешна, защото народите в тези страни се оказват неспособни за каквото и да е демократично управление, каза още бившият конституционен съдия.

Как можеш да измислиш такъв тъпизъм да има квоти за бежанци. Как можеш да разселваш хора из Европа принудително, това не ти е брюкселско зеле, възмути се той по повод решението в ЕС да има квоти за бежанци.

Трябва нови избори за европейски парламент и нови лидери, категоричен бе Марков.

Бог да я прости Европа. Нужна е нова Европа, допълни той.

По думите му на Меркел и на Оланд "им мина вече времето и това ще се види на последващите избори".

Бившият конституционен съдия, който живее в Унгария, изтъкна, че страната се е справила безупречно и затова германците носели фланелки с надпис Виктор Орбан.

Не трябва да се пеят песни, а трябва да започне сериозно екстрадиране на нелегалните мигранти. Всички вън и да ходят да взривяват родините си и да изнасилват тамошните жени, категоричен беше бившият конституционен съдия.

Георги Марков даде за пример Вишеградската четворка, която е взела мерки, вдигнала е стена и се е справила с бежанската криза. Шапки им свалям на тези страни, заяви той.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.