• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

"Никому в угода"

"Никому в угода"

/КРОСС/ Служебният премиер Огнян Герджиков рече, че както хан Тервел бранил Европа, така и ние сме щели да го правим. Що? Кое го налага? Герджиков, вие сериозно ли мислите, че на хана само Европа му е била в главата, докато се е сражавал с арабите, за да защити България?

Аман от хора, които искат да правим нещо за другите. Преди време искаха от нас да се гордеем, че армията ни била готова да изпълнява задачите, поставени от НАТО. Сред тях да е защитата на българската земя? Сега пък, да пазим Европа.

Не. Трябва да пазим българската, а не европейската граница. Трябва армията ни да отговаря на целите на опазването на земята ни, а не на окупацията на чужди земи. А, ако нашите съюзници от ЕС и НАТО искат да ни помогнат в това и така да помогнат на себе си, са добре дошли. Това, че в главите на много наши политици се смесват национални и външни интереси, че автоматично свалят българския интерес в подчинена позиция спрямо "общоевропейски" или "натовския", е най-големият негативизъм от членството ни в тези организации. Нищо не може да бъде по-важно от България, нито ангажиментите по международни договори, нито дори душевното състояние на адептите на "отстъпения суверенитет".

Някои в ЕС вече го разбраха и май ги уважават повече от нас.

Георги Георгиев, в. "Дума"

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ей на тази полоса между двете огради да се заровят противопехотни мини,а момчетата в униформи да застанат зад голямокалибрени картечници и стрелба над главите на т.н "бежанци". По оградата ток.220 волта. Да им се излекува ревматизма. Ако пък се мерне редовният турски аскер........... на нож ! Веднъж се мре!!!! Нека да е за майка България !

17.03.2017 17:24:45

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.