• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Марин льо Пен: Време е да се приключи с ЕС

Марин льо Пен: Време е да се приключи с ЕС

/КРОСС/ Кандидатът на крайната десница за президент на Франция Марин льо Пен, която води в допитванията за спечелване на първия тур, заяви, че е „време да се приключи с ЕС", предаде Франс прес.

В Европа е време да се приключи с този Европейски съюз, който унищожава Европа на нациите, заяви Льо Пен на конференция в Париж пред журналисти и представители на 42 държави. Ще изградим друга Европа, обеща лидерът на крайната десница и се ангажира, ако стане президент, да преразгледа европейските договори, а Франция решително да участва в изграждането на една Европа на свободните нации.

Марин льо Пен приветства „реализма и волята за промяна" на новия американски президент Доналд Тръмп и добави, че Русия е „решаващ елемент в баланса на силите".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Проблемът на геят-либераст няколко мнения по-долу е, че е чел през редовете! Льо Пен е против ЕС в този му извратен вид. И мнението й съвпада с болшинството нормални хора!!!

24.02.2017 12:26:26

Албен Царев- Гьовренеца

Вие какво искате аркадашлар !!???? Съединени европейски щати ? Едно Управление, Една валута?,Една армия,Една полиция? Тая няма да я бъде ! Та нали това е мечтата на Масонството от столетия ! Ген.Дьо Гол мечтаеше именно за Европа на нациите! Ако сега се надигнеше от гроба и видеше Европа на гейовете,трансджендърите,толерастите,педерастите и пр.измет отново би скочил обратно. Отделен въпрос е,че ние като Православна страна изобщо нямаме място там.

24.02.2017 12:12:06

...

ХАхах много ми харесва как някакви безмозъчни дискутират политика. Проблемът на България са хората в нея, но те не го осъзнават. Има напредък, но байганьовщината е много дълбоко залегнала в голям процент от населението и ще трябват десетилетия, за да се спасим. Да се говори против ЕС е толкова смешно, че само платен комуняга може да го направи. Пази боже сляпо да прогледа и да не мисли само за ракия и салата...

24.02.2017 11:12:09

Анонимен

в лудницата ли?, че от 10г. там се е подвизава спукканият балон наречен някакъв си ЕС.Смях

24.02.2017 11:02:57

Анонимен

Щом някой не е съгласен с евротолерасткото статукво, автоматично бива наречен популист!!! Рядко тъпо мислене.

24.02.2017 10:01:07

Анонимен

Мястото на този популист-демагог е в ...лудницата!

24.02.2017 09:52:13

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.