• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Евроспорт започва излъчването на нова поредица “Най-доброто пътешествие в живота“

Евроспорт започва излъчването на нова поредица “Най-доброто пътешествие в живота“

/КРОСС/ Евроспорт ще предостави на феновете на колоезденето в Европа нова възможност да изживеят едно вълнуващо пътуване през Израел с новата поредица „Най-доброто пътешествие в живота". Сериите, които миналия месец направиха своя дебют по всички платформи на Евроспорт, показват приключенията на Елоди Поарие и Йонас Казихкайт, докато двамата колоездачи откриват спиращите дъха гледки на страната и нейната богата история и култура, като същевременно се преборват с нейния тежък терен.

Всички 45 90-минутни епизода ще се излъчат на територията на цяла Европа. Всяка седмица сериите ще бъдат показвани по каналите на Евроспорт, излъчването им ще продължи през цялата 2017-а година и ще бъде подкрепено в социалните и дигиталните канали на израелското Министерство на туризма.

Двамата пътешественици - телевизионният режисьор и журналистка Елоди Поарие и студентът в университета в Бранденбург, Германия, Йонас Казихкайт, са посетили повече от 30 държави в Европа и Южна Америка. По време на своето пътуване през Израел те ще предложат на зрителите уникални гледки, разкриващи красотата на страната.

„За нас като „Дом на колоезденето" е истинска привилегия да си партнираме с Министерството на туризма в Израел и да посрещнем толкова много фенове в платформите си всяка седмица. „Най-доброто пътешествие в живота" е прекрасно режисирана и продуцирана поредица", коментира изпълнителният директор на Евроспорт Питър Хътън.

„Всеки човек, който е наистина запален по колоезденето, ще се асоциира с Елоди и Йонас и тяхното пътуване, с елемента на откритие, който те намират всеки път, когато се качат на колелетата. Двамата ентусиасти са истински пътешественици, които показват своето желание да научат още и още за Израел и хората там, да споделят своя опит с милиони хора в Европа. Именно техният стремеж прави сериите толкова вълнуващи", добави още Питър Хътън.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.