• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Тенис турнирът в Ещорил започва пряко по Евроспорт

Тенис турнирът в Ещорил започва пряко по Евроспорт

/КРОСС/ Коментаторът на Евроспорт Николай Драгиев с прогнози и очаквания от турнира;

Първият мач в ефира на канала е между Николас Алмагро и Беноа Пер и започва на 2 май, вторник, от 15:00 ч. по Евроспорт 1 и на Eurosport Player.

Месец май започва в ефира на Евроспорт с тенис турнира от сериите ATP 250 в Ещорил. Сред тенис талантите, които ще вземат участие в турнира, са Хуан Мартин дел Потро, Давид Ферер и Жоао Соуса. В рамките на предстоящата седмица зрителите на канала ще имат възможност да се насладят на интересни и равностойни мачове, а шампионът в тазгодишното издание на турнира ще стане ясен в неделя, 7 май.

Коментаторът на Евроспорт Николай Драгиев сподели своите прогнози и очаквания малко преди началото на турнира:
„Наричат турнирите на червено "сезонът на мръсните чорапи". И с право! Играта на тази настилка може да бъде мръсна работа както в буквален, така и в преносен смисъл. Сезонът на клей по Евроспорт започва на 2 май с турнира в Ещорил, който традиционно събира някои от майсторите на тази настилка. За момента се откроява един явен фаворит, но през тази седмица шампионът от Монте Карло и Барселона - Рафаел Надал, ще почива у дома в Майорка. При това положение някои от неговите преследвачи ще могат да натрупат ценни точки и най-вече - така важното самочувствие в португалския курортен град.", сподели Драгиев.

Ето какво още каза експертът по отношение на евентуалните претенденти за спечелване на титлата:
„Кои са фаворитите през тази година? Поставен под №1 за втори път в кариерата си е испанецът Пабло Кареньо Буста, доказан специалист на червено (балансът му през 2017 г. е 18 победи и 11 загуби), който миналата година загуби финала от сънародника си Николас Алмагро. Интерес предизвиква и участието на Хуан Мартин дел Потро, който стъпва за пръв на клей през настоящия сезон. Не трябва да забравяме и ветерана Давид Ферер, който е само на 13 победи от "кота" 700 в своята забележителна кариера.

Домакините ще бъдат представени от общо петима състезатели в основната схема, но с най-големи шансове е първата им ракета Жоао Соуса, който до момента е стигал най-много до четвъртфинал у дома. Преди да научим шампиона в неделя ни чакат зрелищни и равностойни мачове, а със сигурност и доста изненади."

Турнирът в Ещорил стартира по Евроспорт 1 във вторник в 15.00 ч. с мача между шампиона Николас Алмагро и французина Беноа Пер. Евроспорт 1 и Евроспорт 2 ще покажат всички мачове от централния корт в Ещорил. Двубоите могат да се наблюдават пряко и на Eurosport Player.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.