• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8116
  •  GBP / BGN 2.2747
  •  CHF / BGN 1.9955
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Иван Евстатиев: Аз съм търсен мъж, жените много ме харесват

Иван Евстатиев: Аз съм търсен мъж, жените много ме харесват

/КРОСС/ "Аз съм търсен мъж, жените много ме харесват". Това е казал по време на разпита бившият кмет на село Стрелча Иван Евстатиев, който е обвинен в изнасилване на 16-годишно момиче, съобщава bTV.

"Законът не забранява секс с 16-годишно момиче", пък казва защитата на Евстатиев. Адвокатът и близките на бившия кмет на Стрелча са убедени в невинността на Евстатиев.

Също така днес за пръв път застанаха лице в лице обвиняемият и 16-годишната жертва. Бащата на момичето Георги Белухов съобщи, че детето се е върнало на училище, но все още се страхува. В момента не е на себе си, притеснява се от него, допълни бащата. Максималната присъда, която Евстатиев може да получи, е 10 години затвор.

Адвокатът на 16-годишното момиче Иван Грошев заяви преди делото, че ще бъдат доволни дори и на средна присъда от 6 години. Има достатъчно доказателства и те не са само косвени. Това са поведението на момичето и състоянието ѝ след инцидента. Дълго време се възстановяваше от психичната травма. Ако нещо е станало доброволно, дори на 16 години, реакцията на момичето нямаше да бъде такава, подчерта Грошев.

Защитникът на Евстатиев Ташкена Колчева заяви, че ще иска той да бъде оправдан. Според нея той е невинен, все още се чувства психически нестабилен и не осъзнава, че срещу него се води процес.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Мао

Ей това е комуниста , нагъл, гнусен, надменен, ПЕДОФИЛ .....а в същност обикновен изрод , нечовек....

10.10.2016 23:33:12

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.