• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Депутат от Върховната рада: Ние живеем, за да унищожим Москва!

Депутат от Върховната рада: Ние живеем, за да унищожим Москва!

/КРОСС/ Народната депутатка от Върховната рада, представител на партия Свобода, Ирина Фарион по време на „Марша на славата на УПА" излезе с призив „ да се унищожи Москва, съобщи кореспондент на ИА REGNUM на 15 октомври.

« Ние живеем, за да унищожим Москва... За това живеем и за това сме дошли на този свят. Не просто да поставим руснаците на кол, а да унищожим тази черна дупка за европейската безопасност» заяви народната депутатка.

Заедно с това, тя отбеляза, че въпреки това «главният враг остава в самата държава». «Извинете ме, не ми се иска да цитирам Хитлер, но той е казал : Войната се печели преди да започне». И това ние виждаме и в ситуацията с Крим. Бъдете внимателни, нашите врагове живеят в нашата страна. Техните фамилия завършван на ''енко'', ''уки'',''юки'', ''чуки''. Те могат да обличат нашите носии, но това не значи, че душата им е украинска».

Говорейки за парламентарните избори, които трябва да се проведат на 26 октомври в Украйна, представителката на партия «Свобода» отбеляза, че «Сега трябва да убием врага поне чрез бюлетините».

Тези изявления на Фарион предизвикаха нееднозначна реакция в Украйна. Губернатора на Одеска област Игор Палица, приближен на Игор Коломойски, заяви следното: « Много внимателно изслушах изказването на Ирина Фарион на митинга на партия «Свобода»... Моето твърдо убеждение е, че именно тя е достойна за званието «Герой на Русия» и за най-високата награда на ФСБ. Именно тя със своите изказвания и ненавистта си, към обкръжаващата я действителност, нанася най-голяма вреда за Украйна. Много се надявам, че Олег Тягнибок ще разбере, че вече настъпи време за мир в страната, а не какви националности, фамилии и език са виновни за нашите проблеми». Според голяма част от експертите, именно Коломойский, дълго време е бил ключов спонсор на ПП «Свобода».

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

тая има поглед на луда

20.10.2014 22:00:29

Анонимен

Не бе, не Москва, Москва е хубав град, вече възстановен и изрисуван ! "Империята на злото" трябва да се унищожи, заедно с ръководящите Я империалисти ! Иначе нищо лошо, но там се въдят едни негодници, които живеят, за да крадат, мърсуват, изнудват и заграбват, като не подбират, а бе чисти окупатори !

20.10.2014 15:36:04

Анонимен

Тази съм я е...л на пионерски лагер през 1976 година на Обзор.Много е добра и ми се ще пак да ме превземе.

20.10.2014 13:28:53

Красимир

Ле ле мале. На тия украинци само 50% от депутатите ако са като тази жална им майка. Тая освен че не е добре психически което се вижда от пръв поглед, а май взема и някакви опиати за да я "стабилизират" допълнително. Янките и еврогейския съюз май не виждат кого поддържат.

20.10.2014 13:04:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.