• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Fibank събра златните момичета на България в благотворителен календар за 2019

Fibank събра златните момичета на България в благотворителен календар за 2019

/КРОСС/ В навечерието на коледните и новогодишни празници Fibank (Първа инвестиционна банка) представи своя традиционен благотворителен календар. Луксозното издание за 2019 г. е в подкрепа на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ), чийто партньор от 4 години е Fibank. "Със събитието бихме искали да дадем старт и да анонсираме нашата вече превърнала се в традиция благотворителна кампания - „Календар 2019"." Това каза Илона Станева - директор „Маркетинг и реклама" във Fibank (Първа инвестиционна банка), по време на представянето.
На страниците са златните медалистки от Европейското първенство през тази година (ансамбъл жени) Симона Дянкова, Лаура Траатс, Елена Бинева, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова и Теодора Александрова, капитан на националния отбор (жени инвидивидуално) Невяна Владинова и талантливите Катрин Тасева и Боряна Калейн.

"Бих искала да благодаря на Fibank за изключителната помощ и сътрудничеството, което оказва на Българската федерация по художествена гимнастика през последните 5 години", коментира от своя страна президентката на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева. "Това е един от най-важните ни партньори в последните години, който е част от успехите на българската художествена гимнастика", подчерта Раева.
Всеки, който желае да се включи и да подкрепи грациите, вече може да придобие календара срещу сумата от 10 лв. във всеки клон или офис на Fibank, до изчерпване на количествата. В края на кампанията банката ще удвои събраните средства.


Благотворителният календар на Fibank за 2019 г. в подкрепа на БФХГ е поредната спортна инициатива, част от корпоративната социална отговорност на банката. През 2012 г. авторският календар представи фотосите на легенди на българския спорт (Йордан Йовчев, Мария Гроздева, Станка Златева и др.), а събраната сума бе дарена на Българския параолимпийски комитет. Две години по-късно златните момичета на България бяха на снимките на календара, а Първа инвестиционна банка предостави събраните средства за спортната подготовка на състезателките от ансамбъла - девойки, спечелили олимпийския бронз в Рио де Жанейро.
Фотографът, заснел кадрите за календара, е Петър Пешев, а дизайнът и реализацията са дело на рекламна агенция KIWI.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.