• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Топ бармани демонстрираха нова пет пъти дестилирана водка

Топ бармани демонстрираха нова пет пъти дестилирана водка

/КРОСС/ FLIRT 5 се прави по най-модерна технология

Двадесет от най-добрите миксолози у нас се надпреварваха за Купата на водка FLIRT по време на Националното състезание за бармани в столицата. Дебют на надпреварата направи новата FLIRT 5 – пет пъти дестилирана. Именно по тази технология се правят едни от най-добрите водки в света.

Попитахме барманите – как е най-добре да консумираме FLIRT 5 и дали на другия ден ще ни боли глава. Отговориха ни – и чиста, и на коктейли, качеството и емоцията са супер. С пет пъти дестилация, няма как да сбъркате. Вкусът е подходящ за всякакви поводи. Състезателите трябваше да приготвят за 4 минути две дози от свой авторски коктейл. В крайна сметка в надпреварата за Купата на Flirt 5 победи Даниел Мухала с неговия Apple FLIRT. Той се приготвя с FLIRT, сироп мента, сироп джинджър бред, ликьор личи и фреш лайм. Тайната се оказа киселото мляко. Всички съставки трябва да са шейкнати добре. Коктейлът се сервира в охладена чаша.

Барманите споделиха, че с FLIRT 5 се работи изключително лесно, защото е с отлично качество и дава възможност за голямо разнообразие и творчество. „Чистият алкохол има няколко предимства - дестилацията премахва вредните примеси, а и ако пиете "чисто", се лишавате от вредно количество захар”, разказаха миксолозите зад бара докато флеърваха (жонглираха) с бутилки зад бара на FLIRT 5. Но и коктейлите са на мода – връщат се стари класики в нов прочит. Водката обаче си остава сред най-предпочитаните високоградусови напитки на българите като все повече консуматорът избира на база емоция – FLIRT 5 дава пет пъти повече.

Купата на водка FLIRT се проведе в рамките на Националното състезание за бармани – 19-20 април, което е квалификация за Световното в Копенхаген. Два дни водещи миксолози мериха сили в различни дисциплини: имаше теоретична част, бързо смесване на коктейли, точно разливане на определено количество, флеър.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.