• 15 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Децата готвят също толкова добре - състезания в кухнята за деца по Food Network

Децата готвят също толкова добре - състезания в кухнята за деца по Food Network

/КРОСС/ За празника на децата 1 юни и предстоящите ваканционни месеци телевизионният канал Food Network е приготвил специален подарък за най-малките си зрители. Вълшебствата в кухнята не са запазени само за майките и бабите. В приготвянето на вкусотиите се включват и най-малките.

/КРОСС/ Ще се убедите, че рецептите им не отстъпват по нищо на тези на майстор готвачите, а състезанията между малчуганите са заредени с много хъс и забавление.

Така те събират пред екрана цялото семейство.

През юни „Шампионат по барбекю за деца"  ще ви изненада с професионализма на участниците в надпредарата.

Във всеки епизод  на „Шампионат по барбекю за деца"  малчуганите ще се състезават за наградата от 10 000 долара. В два тура се определя кой ще напусне състезанието.

Кои са героите в Шампионата? 

Каселин е започнал да готви, когато е на 3 години, а на 4 вече е правил барбекю заедно със своя дядо. Коди не му отстъпва, и въпреки че обича борбата и футбола, има достатчно време за кухнята. Нико, Кембъл, Зое, Грейс са част от осемте участниците в предстоящия сезон.

Децата, на възраст между 10 и 12 години, посрещат предизвикателството да приготвят перфектното ястие за хавайско парти - свинско с гарнитура от тропически плодове.

Малките готвачи ще имат задача да създадат ястия, достойни за изгладнели каубои: от голяма богата закуска до гигантските стекове с размер на глава. Може да изглежда лесно да се приготви храна за из път, но дали е лесно да се спечели журито?

На финала три деца ще излязат на арената за барбекю, но победителят ще бъде само един. Наградата е статия за победителя в детското издание на списание Food Network, 20 000 долара и титлата "Шампион по барбекю за деца".

Кой ще е шампионът? Гледайте!

„Режи, Джуниър!" е следващото състезание, в което всяка седмица четирима млади готвачи ще се опитат да сготвят тристепенно меню с продукти, чиято комбинация е доста невъзможна и предизвикателна на пръв поглед. Те трявба да впечетлят журито, защото в противен случай отпадат от състезанието. Любопитно е да се види как тези малки готвачи ще се справят с приготвянето на падпадъци, изискани ястия от редки риби или пък глиган.

 Е, не винаги нещата изглеждат толкова трудни!

За да има баланс, децата ще приготвят и хот дог, паста и други любими вкусотийки.

Журито е в състав: актрисата от „Секс игри" и „Знам какво направи миналото лято" Сара Мишел Гелър, професионалният скейтбордист Тони Хоук и екс- готвачът в Белия Дом- Сам Кас.

Кой ще успее да впечатли взискателното жури ще разберете през юли в новите серии на „Режи, Джуниър!" по Food Network.

Ирланският певец, телевизионен водещ и известен шеф Донал Скиан и Тия Маури, американската актриса и звезда на телевизонния канал Food Network са жури в поредицата „ Децата- звезди на Food Network ", която стартира през август.

Децата ще трябва да приготвят ястията, които най-добре изразяват техният темперамент. А финалистите ще бъдат изправени пред предизвикателството да поднесат на зрителите и журито „ястето на своя живот".

И тук конкуренцията е силна, а всеки участник е решен да грабне наградата.

Хайде пред екрана за едно вкусно и забавно лято!

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.