• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Задава се новият RS!

Задава се новият RS!

/КРОСС/ Ford потвърди, че ще представи новото поколение на Focus RS. Компанията обяви, че за първи път върховата спортна версия ще се предлага на клиентите от целия свят.
Ford обяви още, че новият Focus RS е един от 12-те нови спортни модела, които до 2020 г. ще представи на феновете по света. Това е част от плана на компанията да осигури по-бързо повече спортни коли, части и аксесоари на клиентите по света чрез новия глобален екип Ford Performance.
Focus RS, който надгражда гените на върховото шофиране от първия Ford RS от 1968 г., бе последно представен през 2009 г. Освен за удоволствие на феновете коли като тази помагат на Ford да изпълнява глобалния си One Ford план за печеливш ръст, високо качество и иновации във всяка сфера на бизнеса. Продажбите на спортни автомобили се увеличават по света - ръстът в Европа и САЩ е респективно 14% и 70% от 2009 г. насам.
Спортните автомобили на Ford, като Fiesta ST и Focus ST, се задвижват от наградената гама EcoBoost двигатели. От въвеждането на EcoBoost-а през 2009 г., Ford е произвел над 2 милиона EcoBoost двигатели глобално.
Новата Ford Performance организация обединява екипите Team RS, Ford SVT и Ford Racing, служейки като лаборатория за иновации и изпитателна площадка, за да създава уникални спортни автомобили, части, аксесоари и преживяване за клиентите.
Това включва развитие на иновациите и технологиите по отношение на аеродинамика, намаляване на теглото, динамични двигатели и икономичност, които могат да се прилагат широко в продуктовото портфолио на Ford.
Освен за световните писти екипът ще развива също и нови автомобили и технологии в глобалните инженерни центрове на Ford и в новия технически център в Шарлот, Северна Каролина. Това ултрамодерно предприятие помага на екипа да създава състезателни иновации, както и технологии за използване в спортните и ежедневните автомобили.
Екипът на Ford Performance се ръководи от Дейв Перичак в качеството му на директор на глобалния екип, съобщава autobild.bg.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.