• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Франция призова за прекратяване на преговорите за търговско споразумение между ЕС и САЩ

Франция призова за прекратяване на преговорите за търговско споразумение между ЕС и САЩ

/КРОСС/Франция ще поиска през следващия месец от Европейската комисия да прекрати преговорите по търговското споразумение със САЩ и след това да започне нов преговорен процес. Това обяви френският министър на външната търговия Матиас Фекл.

Във Франция вече няма политическа подкрепа за тези преговори и Франция призовава за край на преговорите, обясни Фекл в интервю за Радио Монте Карло.

Той допълни, че когато министри на държавите членки от ЕС се срещнат в Братислава в края на септември, ще поиска от името на Франция край на преговорния процес по Трансатлантическото партньорство за търговия и инвестиции. Трябва да има абсолютно ясен край, така че да можем да ги рестартираме на добра основа, каза още Фекл.

В неделя германският вицеканцлер и министър на икономиката Зигмар Габриел заяви, че преговорите по търговското споразумение между ЕС и САЩ на практика са се провалили, след като Европа е отказала да приеме някои американски искания.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

до третия коментар- Така е, защото всички наши телевизии се контролират от краварското посолство. Медиите в Бг се спонсорират от НПО-та, разни фондации като Отровено общество, соросоиди и т.н. Който плаща. той поръчва музиката, истински медии и журналисти в България отдавна НЯМА. Държавата умира, те ти викат всичко е наред, ние се развиваме...Малоумие!!! Иначе браво на франсетата, ама рано или късно ще клекнат. С 'политик" като Оланд. Ако го имаше сега генерал Дьо Гол...

30.08.2016 17:33:15

Анонимен

Браво на Франция! А по нашите телевизии говорят, че всички европейски страни искали то да се подпише...

30.08.2016 16:50:48

Yordan

Vreme e dase opomniat ne samo v Eliseiskiat dvorec a i v ES.TTIP shte sluji samo na Amerika a Evropa shte robuva i slusha.

30.08.2016 14:07:43

Анонимен

Скоро очакваме поредния атентат някъде във Франция...

30.08.2016 10:47:23

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.