• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Жан-Мари льо Пен иска смъртно наказание за тероризъм

Жан-Мари льо Пен иска смъртно наказание за тероризъм

/КРОСС/ Жан-Мари льо Пен предложи смъртното наказание да бъде възстановено във Франция за терористи и да бъде изпълнявано чрез обезглавяване, предаде AFP.

По този начин убива свои заложници „Ислямска държава", аргументира се 87-годишният бивш лидер на „Национален фронт", който това лято бе изключен от крайнодясната партия. Той се обяви и за премахване на двойното гражданство и на автоматичното придобиване на гражданство при раждане на френска земя, както и за експулсиране на нелегалните имигранти.
Марион Марешал льо Пен - 25-годишната внучка на основателя на НФ, която е най-младият депутат в Националното събрание, заяви, че статутът на исляма във Франция не може да бъде еднакъв с този на католицизма. Трябва да определим какво е нашето наследство и идентичност, призова тя в интервю за крайнодесен вестник.
Племенницата на лидера на НФ Марин льо Пен се обяви за утвърждаване на гръко-римското и християнското наследство на страната. „Трябва да кажем, че Франция е една културно и от дълго време духовно християнска земя", подчерта най-младата френска депутатка.
Тя допусна възможността мюсюлманите да изповядват своята вяра в страната, но ако приемат, че го правят на една земя, която е културно християнска.
След няколко успешни избори, НФ може да придобие контрол над няколко области във Франция на местните избори в началото на декември - по-малко от месец след атентатите в Париж на 13 ноември, при които бяха убити 130 души.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.