• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

НФСБ изпрати съболезнователно писмо до близките на Валентин Фъртунов

НФСБ изпрати съболезнователно писмо до близките на Валентин Фъртунов

/КРОСС/ Загубихме приятел и съратник, пише ИК на НФСБ в съболезнователното писмо до близките на починалия днес журналист Валентин Фъртунов.

Един от лидерите на Национален фронт за спасение на България, той бе ярка и непоколебима личност, която утвърждаваше правдата, истината и родолюбието. С него водихме не една битка за спечелване на справедливи каузи, както в телевизия СКАТ, така и в Общинския съвет на Бургас. Безспорен авторитет и ерудит, вещ в геополитическите процеси, Вальо пречупваше всичко през интересите на България. Неговият патриотизъм не беше показен, а дълбоко втъкан в богатата му душевност.

С кончината на нашия скъп приятел, НФСБ загуби не само един от основателите на партията, но и онзи истински пламък, който Фъртунов раздаваше щедро. България загуби журналиста, писателя, политика и патриота Валентин Фъртунов. Неговото място в редиците на НФСБ няма да остане празно. Той ни остави вярата, че България ще пребъде, а това е неговият дух, който в следващите битки ще върви редом с нас.

Валентин Фъртунов е роден в Бургас, завършва Английската езикова гимназия, а след това и магистратура в СУ „Свети Климент Охридски”.

До 1990 г. работи като кореспондент на вестник „Народна младеж”. Автор на повече от 4 хиляди журналистически публикации във вестниците „Антени”, „Земеделско знаме”, „Учителско дело”, „Горско дело”, „Полет” и списанията „Общество и право”, „Отечество” и „Криле”.

През 1990 г., в съдружие с поета Николай Искъров, основава издателство „Делфин прес”, добило особена популярност с поредицата си „Световни речници и енциклопедии” в областта на финансите, маркетинга, мениджмънта, търговското право, банковото и застрахователно дело. Фъртунов е автор и водещ на публицистичното предаване по СКАТ „Десета степен по Рихтер” и на обзорното предаване „Златното сечение”.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ. ПОЧИВАЙ В МИР!

10.03.2014 20:17:22

Анонимен

СЪБОЛЕЗНЗНОВАНИЯ ,ЖАЛКО ЧЕ УМИРАТ НАЙ ДОБРИТЕ БЪЛГАРИ. ГОСПОД ИСКА ДА СА ДО НЕГО В ДЕНЯ НА СТРАШНИЯ СЪД. ПОКЛОН .

10.03.2014 10:52:05

Жоро от София

Сбогом Вальо, почивай в мир! За такива хора като теб мястото е от дясно на отца!

09.03.2014 22:26:24

Анонимен

Не ми пращайте писма,ами направете независимо разследване за УБИЙСТВОТО МУ!

09.03.2014 17:58:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.