• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Panasonic представя микровълнови фурни Slimline и прототип на нова хлебопекарна

Panasonic представя микровълнови фурни Slimline и прототип на нова хлебопекарна

/КРОСС/ Микровълновите фурни от новата серия Slimline имат по-голям вътрешен обем, по-малки габаритни размери, детско меню „Junior" (при моделите за Великобритания), меню за замразени храни „Frozen" (при моделите за Германия) и улесняват приготвянето на храната за семейството с иновативна инверторна технология за по-бързо и равномерно готвене

Прототипът на новата хлебопекарна, наречена Hardcrust (Хрупкава коричка), приготвя вкусен хляб, включително безглутенов

Panasonic с гордост представя новите си кухненски електроуреди, предназначени за приготвяне на здравословна прясна храна в удобството на вашия дом. Сред тези уреди са пет нови модела микровълнови фурни от серията Slimline, които правят готвенето лесен и удобен процес за заетите семейства и любителите кулинари. Освен това, за пръв път ще бъде показан прототип на хлебопекарна, проектирана в Европа и съобразена с вкусовете на европейските потребители.

Създаването, споделянето и консумацията на здравословна прясна храна е чудесен начин да накарате вас и вашите близки да почувстват пълен комфорт, отвътре навън, затова предоставянето на уреди, с които е възможно приготвянето й в условията на натоварен начин на живот, е в основната на последните иновации на Panasonic.

Малки микровълнови фурни с голямо въздействие

Най-новите микровълнови фурни в портфолиото на Panasonic са конструирани, така че да окажат голямо влияние върху приготвянето на храна, като същевременно заемат по-малко място на кухненския плот. Серията микровълнови фурни Slimline се характеризира с компактен дизайн, постигнат чрез преместване на вентилатора от задната в горната част на фурната, което позволява увеличаване на вътрешния обем и използване на по-голяма въртяща се поставка. Благодарение на това, въртящата се поставка при новите модели от серията Slimline е с диаметър 34 см., като самата микровълнова фурна заема с 20% по-малко място на кухненския плот, в сравнение с предишните модели.

С новите модели се пести не само място на кухненския плот, но също така време и усилия при приготвянето на прясна храна само с едно натискане на бутон.

Всеки модел от серията е предназначен за приготвяне на прясна гурме храна с максимално удобство, пряк резултат от използването на инверторна технология. Тази иновация, създадена с прочутата японска прецизност на Panasonic, дава възможност за контролирано, нежно и равномерно приготвяне на храната за по-бързи и качествени резултати. Инверторната технология осъществява непрекъснат прецизен контрол на мощността, което означава постоянно и равномерно готвене - изключително полезно за родителите, които се нуждаят от подгряване на бебешка храна, или за тези, които се нуждаят от надеждна микровълнова фурна, на която могат да поверят приготвянето на храната, докато продължават ежедневните си дейности. Деликатните храни също се готвят оптимално, като се запазват полезните им хранителни вещества.

Семействата също така могат да се възползват от новото детско меню „Junior", внедрено в серията Slimline. Менюто „Junior" (модели за Великобритания: NN-CD58J (неръждаема стомана), NN-CT57J (сребрист), NN-CT56J (черен), NN-CT55/54J (бял)) съдържа осем лесни автоматични програми, специално разработени за бързо готвене в помощ на заетите родители и за извличане на максимума от рецептите за прясна и здравословна храна. Приготвянето на бебешки плодови и зеленчукови пюрета, здравословна закуска за училище, любимите на цялото семейство макарони на фурна или палачинки, и размразяването на замразени ястия вече няма да ви отнема ценно време, благодарение на новите микровълнови фурни от серията Slimline.

Станете майстор-пекар у дома с новата хлебопекарна Hardcrust

Ароматът на прясно изпечен хляб неизменно създава усещане за домашен уют, а сега тази привилегия ще стане още по-достъпна и възможна, след като Panasonic представи напълно нов прототип хлебопекарни.

Хлебопекарната Hardcrust на Panasonic ще комбинира усещането за домашен уют с удовлетворението от нарязването на прясно изпечен хрупкав хляб, приготвен от вас, докато сте на работа, реализирате ежедневните си задачи или дори докато спите през нощта.

Вашите мечти ще се превърнат в реалност, като създавате, споделяте и се наслаждавате на качествен домашен хляб в комфорта на собствената ви кухня. Многобройните програми за печене позволят приготвянето на различни видове пресен хляб, подходящи за всякакви поводи, вкусове и предпочитания: от безглутенов хляб до собствен конфитюр.

Създаването на собствен хляб с едно натискане на бутон има своите предимства. Можете да контролирате продуктите, които се използват, за да водите по-здравословния начин на живот - като например, да намалите захарта, съдържаща се в хляба, който купувате. Освен това, за цялостния ви комфорт, стресът от месенето и втасването на тестото е напълно елиминиран.

Новата хлебопекарна ще се предлага на пазара от есента на 2018 г. с модерен и елегантен дизайн в два цвята (черно и бяло), идеално съчетаващ се със съвременния кухненски интериор.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.