• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Нова поредица на Discovery Channel пресъздава едни от най-впечатляващите мачове в историята на футбола

Нова поредица на Discovery Channel пресъздава едни от най-впечатляващите мачове в историята на футбола

/КРОСС/ Всеки епизод на новата поредица „Футболна панорама - майсторски умения" ще запознае зрителите със световно признати футболисти от Южна Америка, сред които се нареждат Бруно Мариони, Хуан Пабло Родригес, Пабло де Бласис и Кристиан Геменез. Заедно с екип от експерти по биомеханика, те ще се включат в интерактивно изследване, за да пресъздадат едни от най-впечатляващите и изненадващи мачове в историята на футбола. Свободни удари, трикове, дузпи, движения без топка, дрибли, главички и ефектни спасявания са само част от техниките в богатия арсенал, който майсторите на футбола ще демонстрират в премиерния сезон на „Футболна панорама - майсторски умения". Вълнуващото ново предаване ще потопи феновете в света на футбола от 11-и юни, събота, от 18:00 ч. по Discovery Channel.

Поредицата ще събере професионален футболист в екип с атлет от друг спорт и играч-аматьор, които трябва да преминат през разнообразни силови предизвикателства. Всяко тяхно движение ще бъде заснето от високоскоростни видеокамери с висока резолюция. Тестовете ще се провеждат на поле с препятствия, оборудвано с техника за наблюдение и събиране на данни, които ще демонстрират способностите, които отличават футболистите от останалите спортисти. Визуално впечатляващо и използващо последните научни технологии, „Футболна панорама - майсторски умения" предприема нов, изненадващ подход в стила на Discovery Channel към един от най-популярните спортове в света.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.